-
نشان ندادن محتویات مجموعه بلاگ در یک زبان سایت
با سلام .. من یه سایت 3 زبانه دارم . برای هر 3 تا زبان 3 نوع مجموعه به همون زبان ها ساختم .ولی توی یه زبان (عربی ) وقتی منوی مجموعه بلاگ می سازم محتویات مطالب رو نشون نمی ده . ولی توی دو زبان دیگه (فارسی و انگلیسی ) نشون می ده . دقیقا هر 3 تا رو مثل هم ساختم
می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟
این هم لینک سایت عربی.دو تا منوی آخری که از نوع مجموعه بلاگ هستند رو هیچی نشون نمی ده . (فارسی و انگلیسی رو هم می تونین با کلیک کردن رو لینک ها ببینید )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2014 06:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برید به تنظیمات قالب ببینید اپشن نمایش کامپوننت مطالب رو داره یا خیر ؟!
روی قالب دیفالت بررسی کنید مشکل پا بر جا هست !
در پناه ایزد
-
-
توی قالب دیفالت عربی دیدم . هیچ کدوم از صفحات منو واسه کامپوننت تیک نخورده بود . دقیقا مثل فارسی و انگلیسی بود. می شه یوزر پس بدم خودتون چک کنید ؟
---
خواهشا یکی تو این مشکل بهم کمک کنه . لطفا .چه دلیلی داره که مجموعه بلاگ رو توی یکی از منوی های سایت نشون نده ولی توی فارسی و انگلیسی نشون بده؟
---
دوستان رفع این مشکل برام خیلی ضروریه . لطفا اگه کسی وارده کمک کنه . حاضرم مبلغی هم پرداخت کنم . لطفا پیغام خصوص بدید.
ویرایش توسط mersad : 01-01-2015 در ساعت 11:07 AM
-
-
هر بار که صفحه سایت رو باز کردم زبان عربی نمایش داده شد
احتمالا شما منو اصلی رو به منو عربی تغییر دادید و دو منو دیگه ساختید که به این مشکل خوردید !
نمام منو ها رو غیر فعال کنید و منو جدید بسازید و دیفالت کنید و ما بقی رو بع غیر عربی بعد از ساختن منتشر کنید ( نام تکراری نداشته باشه در هنگام ساخت ، زبان منو رو هم دلخواهی که میخواهید اول باز بشه انتخاب کنید )
ببینید مشکل حل میشه یا خیر که اگر حل شد باید منو عربی رو از نو بسازید
نکته بعدی هم این که شما تغییر زبان رو با ماژول دستی قرار دادید این باعث میشه لینک جدید از سایت شما باز میشه !!!
در پناه ایزد
-
-
سلام . این سوالم مربوط به تغییر زبان نبود . مربوط به 3 تا قالبی بود که برای زبان ها کپی کرده بودم از روی قالب اصلی . که توی یکیشون ( عربی ) محتوای کامپوننت ها نمایش داده نمی شه . مثلا یک مطلب رو که فیچر می کنی توی صفحه اصلی قالب عربی نمیاد . و همینطور وقتی منو از نوع مجموعه بلاگ می سازی نشون نمی ده هیچی . تنظیمات قالبشم دقیقا مثل اون دو تا دیگست . هیچ فرفی نداره . ولی نمی دونم چرا اینطوریه . الان توی عربی ماژول گذاشتم که داره نشون می ده توی منوها . وگرنه کامپوننتش هنوز کار نمی کنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)