-
وارد شدن به یک زبان اولیه در سایت چند زبانه
با سلام . من یه سایت 3 زبانه دارم . منتهی برای تغییر زبان ها از 3 تا ماژول اچ تی ام ال دستی استفاده کردم که لینک سایت صفحه اول هر سایت رو توی ماژول دستی گذاشتم مثلا توی عربی گذاشتم (فارسی و انگلیسی ) به صورت دستی . الان مشکل من اینه که هر سری که سایت رو بازمی کنم رو یکی از زبان ها باز می شه . می خواستم ببینم راه حلی نداره که بشه همیشه رو یه زبان خاص مثل فارسی باز بشه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-29-2014 09:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
اگر انلاین هست لینک قرار بدید !!
دیفالت الان روی چه زبانی هست ؟
در پناه ایزد
-
-
سلام
همون . من مشکلم همین دیفالت قرار دادنه . می خوام دیفالت روی فارسی باز شه . منتهی همیشه آخرین زبانی که باز بوده رو مرورگر باز می کنه . مثلا اگه آخرین بار روی عربی بوده دوباره که آدرس سایتو می زنی دیفالت روی عربی میاد . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آدرس ساینه . ممنون می شم راهنمایی کنید
-
-
مشکل به نظر میاد از تغییر منو اصلی اولیه باشه که به عربی تغییر دادید !
باید منو جدید بسازید و منو اصلی قرار بدید و منو عربی رو غیر فعال کنید و از نو عربی بسازید
در پناه ایزد
-
-
خیر . منوی اصلی من همونطوری دست نخورده هست که به منوی اصلی - همه تغییر اسمش دادم . منوی عربی و فارسی و انگلیسی رو جدید ساختم برای 3 تا زبان سایتم . کلا هم برای تغییر زبان ماژول نساختم . چون از نوع نمایش ماژولش خوشم نیومد . چون نه با پرچم می خواستم نه با دراپ داوون . همینطوری لینکی می خواستم که خودم گذاشتم توی ماژول دستی . الان توی تنظیمات پلاگین زبان روی قسمت سایت قرار داره . ولی واسه خودم آخرین باری که یه زبان باز بوده دوباره که می زنم نمایش سایت همون زبان قبلی رو نشون می ده . مثلا اگه آخرین بار انگلیسی باز بوده انگلیسی باز می کنه و اگه روی عربی بوده عربی باز می کنه .... نمی دونم چرا .
شما نوشته بودید که (شما تغییر زبان رو با ماژول دستی قرار دادید این باعث میشه لینک جدید از سایت شما باز میشه !!!) به نظر شما باید چی کار کنم ؟ چون نمی خوام ماژول قرار بدم چون نوع نمایشش به سایتم نمی خوره .می خوام همونطوری لینکی باشه ...
ویرایش توسط Nasim19 : 01-02-2015 در ساعت 12:41 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)