-
نصب دوباره جوملا بدون حذف قالب و ماژول های نصب شده
اساتید گرامی سلام
من به دلیل مشکلاتی که در سایتم وجود داره، می خوام جوملا را از صفر نصب کنم ولی می خوام بعد از نصب جوملا، مطالبی که نوشتم و پلاگین ها، کامپوننت ها و ماژول هایی که نصب کردم رو دوباره بتونم ایمپورت کنم. من فایل نصبی خیلی از این ماژول ها و افزونه ها را ندارم.
از Joomla! 2.5.17 استفاده می کنم و قالبم هم میخوام همون yougrids باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-02-2015 12:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگه مشکل توی قالب یا ماژول ها هست که خوب رفع کنید چون با بازگردانی به جوملای جدید با زهمون مشکل هست.
اگر مشکل از سمت هسته جوملا هست، شما می تونید با اکسترکت کردن آخرین نسخه کامل جوملا فایل های جدید هسته را جایگزین فایل های قبلی کنید تا اگه مشکلی دارند رفع شوند.
نیاز به نصب مجدد نیست.
نکته ا یکه هست قالب های پیش فرض را اگه تغییر دادین یک نسخه ازشون بک اپ داشته باشید تا بعد از به روز رسانی ان ها را دومرتبه برگردونید.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز! مرسی از اینکه پاسخ دادید. فقط یک سوال!
چه جوری از یک قالب بک آپ بگیرم؟ بله. من تغییراتی در قالب داده ام.
-
-
سلام
برای بکآپگیری از قالب، فایلهایی که تغییر دادید رو در جایی کپی کرده و بعدا موقع استفاده، با فایلهای جدید جایگزین (Replace) کنید.
-
کاربر مقابل از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم از راهنماییتون .
من تمام مراحل را مثل راهنمایی که کرده بودید انجام دادم البته پلسک من این شکلی نیست و جایی برای تغییر ورژن php ندارد. و باز هم مشکلی که در آخرین مرحله نصب بود هنوز هم وجود دارد و بدون هر گونه خطایی در مرحله آخر نصب هنگ میکند و پیغام پایان را نشان نمی دهد.
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)