-
طراحی یک سایت مشابه
من می خوام یه سایتی مشایه سایت Yamini Kitchens + More طراحی کنم . آیا این سایت یه قالب سادست که یه اسلاید شو بزرگ داخلش گذاشته شده؟آیا اسلاید شو تمام صفحه با اسلاید شو معمولی فرق داره؟ یعنی من باید یک اسلاید شو معمولی نصب کنم بعد تو تنظیمات موقعیت کاری کنم که کل صفخه به اون اختصاص بیابه ؟ یا نه از اول باید از یک نوع اسلاید شو ار نوع تمام صفحه استفاده کرد؟
آخه همه ی قالب ها یک حاشیه کناری دارند و تمام صفحه نیسنتد! چجوری عرض کل صفحه رو به این اسلاید شو اختصاص داده؟
می شه با جزئیات برام توضیح بدید.
بی نهایت ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-03-2015 09:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما لینک آدرس سایتی که میخواهید مشابهش درست کنید بگین اول
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
میشه ساخت
واسه این کار نیاز به یه قالب با یه موقعیت اسلایدشو مناسب دارید که تمام صفحه رو پر کنه
مثلاً می تونید از فرم ورک استفاده کنید + یه ماژول اسلاید شو رسپانسیو نیاز دارید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون قسمت بالاس دیگه ؟ دیگه نیاز نیست شما پایین ماژول یا متنی منتشر کنید
-
-
من چندتا قالب دیدم که فقط صفحه اصلیی داره و اونم اسلاید شو هست ولی اسم قالب ها یادم نیست الان
پس شدنش میشه باید دنبال قالب ها بگردید
-
-
من خیلی گشتم قالب بی حاشیه ندیدم ، بلدم نیستم حاشیه ها رو بر دارم. می شه اگه لینک قالبی دارید برازید؟
-
-
الان قالبی سراغ ندارم ولی اگه پیدا کردم بهتون میگم
-
کاربر مقابل از l3ehrad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
اگر نیاز دارین که ی همچین قالبی داشته باشین که background سایت تمام اسلاید باشه به این نوع قالب ها به اصطلاح Slide base می گویند
اما می تونید از قالب هایی مثل سایت زیر نیز استفاده کنید که در این صورت از ماژول در بخش header سایت استفاده کرده و باقی فضای سایت رو از مطالبتون پر می کنید ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
موفق باشید
-
-
سلام
شما یه قالب رایگان در نظر بگیرید ، همین جا پست بزنید
دوستان کمک می کنند که اسلاید زیر منو قرار بدید تا یه جورایی مثل بکگراند باشه
موفق باشی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)