با سلام به دوستان.
من در جوملای 3 مطالب را ثبت می کنم اما در سایت نمایش داده نمیشوند(در ضمن مطلب هم بر روی گزینه انتشار شده است و مطلب هم بر روی دیتابیس ذخیره شده است و تاریخ و ساعت هم درست است.)
لطفا برای جل مشکل کمک کنید.

با سلام به دوستان.
من در جوملای 3 مطالب را ثبت می کنم اما در سایت نمایش داده نمیشوند(در ضمن مطلب هم بر روی گزینه انتشار شده است و مطلب هم بر روی دیتابیس ذخیره شده است و تاریخ و ساعت هم درست است.)
لطفا برای جل مشکل کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
احتمالا آیتم خانه در منوی اصلی شامل نمایش مطالب ویژه هست، مطالبی که راسال می کنید را ویژه کنید ببینید درست میشه یا خیر.
شاد باشید
پاسخ نوید عزیز تأیید می شه.
همچنین در بعضی موارد اینجنینی، کش هم مشکل سازه. اونو هم یه چک بکنید.
همچنین اگه از قالب های RocketTheme استفاده می کنید، مطمئن شید که گزینه نمایش کامپوننت در مدیریت قالب فعال هستش.
به هر حال بدون دیدن سایت نمی شه مشخص کرد که دقیقاً مشکل کدوم از اینهاست!
احتمالا آیتم خانه در منوی اصلی شامل نمایش مطالب ویژه هست، مطالبی که راسال می کنید را ویژه کنید ببینید درست میشه یا خیر.
ویرایش توسط killdill045 : 11-19-2014 در ساعت 07:31 AM
حتمالا آیتم خانه در منوی اصلی شامل نمایش مطالب ویژه هست، مطالبی که راسال می کنید را ویژه کنید ببینید درست میشه یا خیر.
Unlike scam [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dumps and itil v3 dumps training program, our best [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] online training courses provide you quick success in first try of icnd [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)