-
قالب رایگان برای جوملا نسخه 3.3.6
با سلامر
لطفا راهنمایی فرمایید دریافت قالب های رایگان فارسی برای نسخه 3 جوملا چگونه است آیا سایتی در این مورد وجود دارد چون در خود سایت فارسی جوملا بخشی مربوط به قالب های سایت پیدا نکردم
مشخصات نسخه جوملا
نسخه جوملا Joomla! 3.3.6 Stable [ Ember
نسخه پلتفرم جوملا Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity
زمینه قالب های مورد نیازم:
انرژی های نو و تجدیدپذیر - محیط زیست
موسیقی
امور تجاری
پیشاپیش از راهنمایتان سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-06-2015 12:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
msr-iran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلامر
لطفا راهنمایی فرمایید دریافت قالب های رایگان فارسی برای نسخه 3 جوملا چگونه است آیا سایتی در این مورد وجود دارد چون در خود سایت فارسی جوملا بخشی مربوط به قالب های سایت پیدا نکردم
مشخصات نسخه جوملا
نسخه جوملا Joomla! 3.3.6 Stable [ Ember
نسخه پلتفرم جوملا Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity
زمینه قالب های مورد نیازم:
انرژی های نو و تجدیدپذیر - محیط زیست
موسیقی
امور تجاری
پیشاپیش از راهنمایتان سپاسگذارم
تو سایت جوملا.اورگ بهترین منبع هست، چون طراح برای معرفی محصولش از این سایت استفاده میکنه.
-
کاربر مقابل از Stealthy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر از راهنمائی تان آیا قالب های موجود در سایت /www.joomla.org/ مناسب برای سایت فارسی است یعنی وقتی قالب را دانلود کنم و نصب کنم مشکلی با زبان فارسی ندارد و منوها مطابق با قالب فارسی است
-
-

نوشته اصلی توسط
msr-iran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و تشکر از راهنمائی تان آیا قالب های موجود در سایت /www.joomla.org/ مناسب برای سایت فارسی است یعنی وقتی قالب را دانلود کنم و نصب کنم مشکلی با زبان فارسی ندارد و منوها مطابق با قالب فارسی است
نسخه هایی که با زیان فارسی هماهنگ باشن اونجا سخت گیر میاد. تو این مورد بهتره که از گوگل استفاده کنید.
-
-
سلام
کافیست دنبال قالبهایی با مشخصات زیر باشید:
joomla template rtl
-
2 کاربر زیر از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)