-
قرار دادن لینک دانلود در جوملا
سلام.یک سوالی داشتم.دیدید وقتی بعضی از سایت ها فایل هاشون رو در سایت های واسطه دانلود مثل مدیا فایر و یا پرشین گیگ و یا .... قرار می دهند.من نمی خواهم از این سایت ها استفاده کنم. من می خوام در سایت خودم دکمه ای رو ایجاد کنم که مثلا لینک کند به سایت خودم و مثلا یک نرم افزار و یا یک اهنگ رو ذخیره کند. نمی خوام سایت واسطه ای وجود داشته باشه. می خوام وقتی کاربر روی دانلود کلیک کرد از خود هاست من فایل رو ذخیره کنه.حالا فایل می خواد نرم افزار باشه و یا یک ویدئو و یا .... فقط نمیدونم ترتیب این کار چه طوری هست. اگر حتی نیاز به کد نویسی هست مشکلی نیست من رو راهنمایی کنید که در کد نویسی باید از چه مواردی استفاده کنم. خلاصه راهنمایی از شما دوستان می خوام که بتونم دکمه دانلودی رو ایجاد کنم که فایل( چه نرم افزار و چه اهنک و چه ویدئو) رو بتونم از سایت خودم به کامپیوترم ذخیره کنم.ممنون می شوم دوستان هرچه مفصل تر برام توضیح بدهند. با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-03-2015 07:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما میتونید از افزونههای زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
Re: WBUT, CSE, 8th Sem., E-Commerce and ERP Exam - Download Previous Years Question P
در راستای اهداف و سیاست های مامبولرن و گسترش هر چه بیشتر فرهنگ اپن سرس و استفاده از سیستم ها مدیریت محتوا فارسی بخش جدیدی از مامبولرن با نام "ویترین بهترین های مدیریت محتوای فارسی - Showcase " افتتاح شد. با عضویت در این بخش میتوانید سایت هایی را که از مدیریت های محتوایی همچون جوملا، مامبو، دروپال، نیوک، زوپس، وردپرس، اس ام اف و ... استفاده میکنند را معرفی کنید و یا به سایت های مورد علاقه خود رای دهید.
-
-
حسین جان لینکاشو برامون بذار
-
-
سلام
می تونید از کامپوننت آپلود و دانلود سنتر DVFolderContent استفاده کنید دوست عزیز
موفق باشی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)