با سلام
قالب سایت من ot_corpmx چندین فایل به نام های template_rtl.css و template.css و typography.css و layout.css و reset.css داخل پوشه css داره کد مربوط به font face رو باید داخل کدوم فایل قرار بدم؟

با سلام
قالب سایت من ot_corpmx چندین فایل به نام های template_rtl.css و template.css و typography.css و layout.css و reset.css داخل پوشه css داره کد مربوط به font face رو باید داخل کدوم فایل قرار بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فونت فییس رو در template.css قرار بدید
ممنون
ولی
محتوای فایل template.css
@import url(reset.css);
@import url(editor.css);
@import url(joomla.css);
@import url(layout.css);
@import url(dropdownMenu.css);
@import url(typography.css);
@import url(customs.css);
@import url(customs.thumb.productdetails.css);
@import url(virtuemart.css);
یعنی هیچ کد css ای داخلش وجود نداره به این ترتیب بازهم font face رو داخل این فایل قرار بدم؟
ایرادی نداره شما هر جایی می تونید قرار بدید فقط باید در سی اس اسی که تمام قالب رو فراخوانی می کنه فونت ها رو مشخص کنید
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از اینکه گفتید در سی اس اسی که تمام قالب رو فراخوانی می کنه فونت ها رو مشخص کنید دقیقا یعنی چی؟ من تو همه فایل هایی که داخل پوشه css ان و پسوندشون.css دستور فونت فیس رو قرار دادم و هر جایی که خواستم فونتش عوض شه هم تغییر دادم به فونت دلخواه اما تغییری نمیبینم
اینم فونت فیس
پوشه fonts هم داخل فایل css قرار داره و هر سه فرمت BYekan.eot,BYekan.woff,BYekan.ttf هم داخل فایلfonts قرار گرفته
@font-face
}
font-family: 'BYekan';
src: url('fonts/BYekan.eot');
src: url('fonts/BYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6–8 */
url("fonts/BYekan.woff") format("woff"), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url("fonts/BYekan.ttf") format("truetype"); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
{
نمیدونم چرا کار نمیکنه قالبم کش هم نداره
ویرایش توسط atefefayaz : 01-08-2015 در ساعت 09:30 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)