-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در گوگل این متن رو جستجو کنید اگر مشکلتون فقط دیتا بیسه
shirink database
-
نکته : شما در صورتی که منویی / ماژولی مطلبی چیزی به سایت می فرستید و سپس حذف میکنید اینها در بانک اطلاعاتی ذخیره میشن باید وارد باشید تا بتونید با ورود به جداول مربوطه و با دقت اون ایتم های حذف شده رو هم از دیتابیس حذف کنید
سلام
آخه معمولا من فقط میفرستم خیلی کم میشه حذف کنم.میدونی مث حالتیه که ماژولها خودشون آپدیت بگیرن-من اینجوری فکر میکنم نمیدونم همچین امکانی هست؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2015 05:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
arinosso
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست من
جستجوی هوشمند Content - Smart Search اینه دیگه؟غیر فعاله فقط ارجاع را نمیدونم چیه که ببینم میشه لطف کنید بگید؟
میشه محبت کنید جواب بدید؟
-
-
آقایون کسی نمیدونه؟؟
مال قالبم نیست احتمالا؟؟؟قالبم js_awetive هستش
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
در گوگل این متن رو جستجو کنید اگر مشکلتون فقط دیتا بیسه
shirink database
-
نکته : شما در صورتی که منویی / ماژولی مطلبی چیزی به سایت می فرستید و سپس حذف میکنید اینها در بانک اطلاعاتی ذخیره میشن باید وارد باشید تا بتونید با ورود به جداول مربوطه و با دقت اون ایتم های حذف شده رو هم از دیتابیس حذف کنید
قاعدتا یه راهی بایستی باشه اگه به این سبکی که حضرتعالی فرمودید باشه که خیلی وقت گیره؟؟!!
حجم دیتابیسم رشد میکنه ولی من ماژولی هم پاک نکردم صرفا آنپابلیش میکنم همین
-
-

نوشته اصلی توسط
arinosso
سلام دوست من
جستجوی هوشمند Content - Smart Search اینه دیگه؟غیر فعاله فقط ارجاع را نمیدونم چیه که ببینم میشه لطف کنید بگید؟
جواب ندادین؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)