سلام بر همه ......
ماژولی ، چیزی برای نسخه 3 جوملا پیدا میشه آمار بازدیدکنندگان سایت را دید و یا ثبت کردد ، مثل سیستم وبگذر
بعد یه سوال دیگه : چرا نسخه 3 اینقدر ماژول و افزونه ها براش کم هست ؟ همش فقط برای نسخه 2.5 هستند که روی 3 نمی ایند!!

سلام بر همه ......
ماژولی ، چیزی برای نسخه 3 جوملا پیدا میشه آمار بازدیدکنندگان سایت را دید و یا ثبت کردد ، مثل سیستم وبگذر
بعد یه سوال دیگه : چرا نسخه 3 اینقدر ماژول و افزونه ها براش کم هست ؟ همش فقط برای نسخه 2.5 هستند که روی 3 نمی ایند!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داش چیزی فارسی پیدا نمیشه ؟یعنی ترجمه شده ؟نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بیخیالش بشم یعنی دیگه اگه نیست ؟؟
دوستان من هم ماژول بازدیدکنندگان جولا3 را میخوام لطفا راهنمایی کنید
دوستان گل سلام
هنوز چیزی برای آمار این جوملا 3 پیدا نشده ؟
سلام گلم.
ماژول jvcounter برای جوملا 2.5 هست میشه رو شه نصب کنی ولی چندتا خطا میگیره از فایلها که با مراجعه به مسیر فایل و ویرایشش این مشکل حل میشه خیلی سخت نیست.
فقط قبل از هر چیز یه بک آپ از پایگاه بگیرید که مارو مورد لطف خود قرار ندید
باسلام خدمت دوست بزرگوار
جهت آمار بازدید کننده گان از برنامه Visitors Counter توسط آقای majunke Michael تهیه شده و شما می توانید در www. mmajunke.de دانلود نمایئد من از آن استفاده کردم و بسیار ساده می باشد. هیچ کار خاصی نیز نمی خواهد. با جوملا 3 کاملا سازگار می باشد. ضمنا می توانید نمونه آنرا در وب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشاهده نمائید.
ویرایش توسط comroud : 04-22-2015 در ساعت 08:26 PM دلیل: آدرس نمونه
سلام
این هم من پیدا کردم ، :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلی نداره ؟
از داخل تنظیمات ماژول هم فارسی میشه.
![]()
ویرایش توسط eh.sa.s : 04-23-2015 در ساعت 04:34 AM دلیل: اضافه کردن عکس
سلام.نوشته اصلی توسط comroud [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود میذاری؟
سلامنوشته اصلی توسط comroud [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چجوری میشه راست چین کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)