-
مشکل در انتقال قالب جوملا 2.5 از هاست آنلاین به لوکال Xampp
سلام
من یه مشکل جدید دارم که تو هیچ فارومی روش اشاره نشده متاسفانه
من قبلا روی لوکال هاست Xampp قالب جوملا 2.5 رو بالا آوردم و تغییراتش رو انجام دادم و روی هاست Cpanel آنلاین بالا آوردم و هیچ مشکلی نداره ولی . . .
ولی الان میخوام همون سایت رو که تغییرات زیادی روش انجام دادم رو باز ببرم روی xampp و تغییرات رو انجام بدم و اون رو بذارم روی ساب دامین سایت . با انتقال سایت از هاست آنلاین به xampp مشکلی ندارم و دیتابیس رو هم انتقال دادم و سایت رو روی لوکال بالا آوردم و مشکلی هم تو بالا آوردن سایت داخل لوکال نیست ولی وقتی میخوام برم به مدیریت جوملا متاسفانه قسمت مدیریت ماژول ها بجای حروف انگلیسی ؟؟؟؟؟؟ می افته و حتی اسم "منوی اصلی" تو قسمت مدیریت منو هم ؟؟؟؟؟ می افته و وقتی میخوام تغییر بدم تغییر پیدا میکنه ولی بعد از زدن گزینه ذخیره از مدیریت خارج میشه و بعد از برگشتن هیچ کدوم از گزینه های مدیریت دیگه نیست و فقط گزینه خروج و نمایش سایت قابل مشاهده هست.
بک آپ رو چند بار دیگه دانلود کردم => نشد
دیتابیس رو چند بار دانلود کردم => نشد
نرم افزار Xampp رو هم پاک کردم و دوباره نصبش کردم => نشد
وقتی نسخه اصلی قالب که خریداری کردم رو نصب میکنم هیچ مشکلی نداره فقط وقتی از هاست آنلاین انتقال میدم به لوکال این مشکل پیش میاد.
بنا به دلیل تغییرات زیاد در شکل قالب در هاست آنلاین نمیتونم از قالب اورجینال استفاده بکنم.
ممنون میشم کمکم کنید چون خیلی ضروری هست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2015 09:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام با اکیبا بکاپ بکاپ بگیر ودر زمپ نصب کن
-
کاربر مقابل از چهارسوق عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
علامت سوال وقتی فارسی نگارش میشه یعنی کالکشن دیتابیس شما همخوان با فرمت های یو تی اف نیست
به مدیریت بانک اطلاعاتی برید و ببینید فرمت کالکشن و نوع دیتابیس شما روی چه متدی قرار داره
برای فارسی حتما باید بر روی utf8_general_ici باشه
اگر نبود در گوگل این رو سرچ کنید
اسکریپت حل مشکل علامت سوال در بانک اطلاعاتی
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علامت سوال وقتی فارسی نگارش میشه یعنی کالکشن دیتابیس شما همخوان با فرمت های یو تی اف نیست
به مدیریت بانک اطلاعاتی برید و ببینید فرمت کالکشن و نوع دیتابیس شما روی چه متدی قرار داره
برای فارسی حتما باید بر روی utf8_general_ici باشه
اگر نبود در گوگل این رو سرچ کنید
اسکریپت حل مشکل علامت سوال در بانک اطلاعاتی
تشکر از پاسختون ولی وب سایت انگلیسی هست و قسمت مدیریت هم انگلیسی هست اصلا حروف فارسی بکار برده نشده ، نه توی مدیریت و نه توی خود سایت
-
-

نوشته اصلی توسط
چهارسوق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام با اکیبا بکاپ بکاپ بگیر ودر زمپ نصب کن
سلام
با اکیبا بکاپ گرفتم و در زمپ نصب کردم ، مشکل علامت های سوال حل شد ولی مشکل اینکه روی ماژول ها کلیک میکنم و از بخش مدیریت خارج میشه مجبورم دوباره لاگین کنم و باز روی ماژول ها کلیک میکنم باز خارج میشه ، حل نشد 
به نظر شما و دوستان و اساتید حاظر در این فاروم من چیکار کنم؟ 
اگه من هاستم رو تغییر هم بدم باز با همین مشکل برخورد میکنم؟
ویرایش توسط shahrambd : 01-18-2015 در ساعت 10:54 AM
-
-
سلام
برای مشکل پیش اومده خارج شدن
کش مرورگر پاک کنید
بعد تمام ماژول ها رو انتخاب کنید و دکمه بررسی بزنید تو زبان انگلیسی میشه chek in
با منو ها و مطالب هم همین کار کنید
نتیجه رو اطلاع بدید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sirati
سلام
برای مشکل پیش اومده خارج شدن
کش مرورگر پاک کنید
بعد تمام ماژول ها رو انتخاب کنید و دکمه بررسی بزنید تو زبان انگلیسی میشه chek in
با منو ها و مطالب هم همین کار کنید
نتیجه رو اطلاع بدید
موفق باشید
برای پاک کردن کش مشکلی نبود و پاکش کردم
به مجرد اینکه افزونه ها رو انتخواب کردم و گزینه بررسی رو زدم از مدیریت خارج شد و در بازگشت به پنل مدیریت باز گزینه های مدیریت نبودن و فقط گزینه مشاهده سایت و خروج هست. (البته در این مرحله بعد از بازگشت وقتی خروج رو میزنم و باز برمیگردم به کنترل پنل تمامی گزینه ها برمیگردن ولی باز با اجرای یکی از آنها همان آش و همان کاسه ) 
-
-
سلام
دیتا بیس یه بار replace کنید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)