سلام.من یه سایت دارم که میخوام توی صفحه اولش یه عکس باز بشه و توی هر سایز مانیتوری اون صفحه و عکس full screen و بدون اسکرول باز بشه.کسی میتونه راهنمایی کنه از چه کد و سایز عکس یا افزونه ای میتونم استفاده بکنم؟

سلام.من یه سایت دارم که میخوام توی صفحه اولش یه عکس باز بشه و توی هر سایز مانیتوری اون صفحه و عکس full screen و بدون اسکرول باز بشه.کسی میتونه راهنمایی کنه از چه کد و سایز عکس یا افزونه ای میتونم استفاده بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بستگی داره که قغالب را از چه روشی پیاده کنید اگر از bootstrap استفاده می کنید لینک زیر میتونه مفید باشه:
ولی اگر به صورت عادی طراحی می کنید باید اسلاید شو را با width="100%" قرار دهید تا عرض تصویر 100 درصد صفحه باشد. البته نیازه که یک تصویر بزرگ مثلا در عرض 1200 داشته باشید تا با هر عرضی بسازهکد:http://www.bootply.com/72278
شاد باشید
برای عرضش آره ولی میخوام ارتفاعشم اسکرول نخوره و توی همه مانیتورا اینجور باشه.
با سلام
برخی از مرورگر ها به شما اجازه می دهد که المان های اصلی 100% ارتفاع مانیتور را محاسبه کند
کد:<html> <body> <div id="Header"> </div> <div id="Content"> </div> </body> </html> html, body { height: 100%; } #Header { width: 960px; height: 150px; } #Content { height: 100%; width: 960px; }
علاقه مندی ها (Bookmarks)