-
استفاده از 2 یا چند قالب در یک سایت
سلام
من می خواستم در یک سایت از چند قالب مختلف استفاده کنم
مثلا قسمت گالری سایتمان در یک قالب خاص دیده شود
- آیا این کار امکان دارد؟ آیا باید در قسمت تخصیص منوها اینکار را کرد یا جای دیگر . اگر میشود یک کم توضیح دهید
- آیا این کار کار اشتباهی است یا مشکل خاصی ندارد؟
یک مشکل دیکه اینه که اغلب قالب های جدید بصورت کوئیک استارت هستش و نمیشه و یا سخته به صورت دستی اونارو تنظیم کرد.
اگر بخوام روی دو تا سایت کنار هم اینکار رو کنم که فکر نکنم کار خوبی باشه هم دیتابیس هاشون جدا هستند و هم لینک دادن هاشون بد میشه
راهی هست که دو تا قالب رو روی یک سایت نصب کنم و بشه تنظمیات سایت رو هم بهش منتقل کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-24-2015 11:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در منو و از قسمت سبک قالب اینکار بهراحتی قابل انجام است.
-
کاربر مقابل از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
titanpass
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من می خواستم در یک سایت از چند قالب مختلف استفاده کنم
مثلا قسمت گالری سایتمان در یک قالب خاص دیده شود
- آیا این کار امکان دارد؟ آیا باید در قسمت تخصیص منوها اینکار را کرد یا جای دیگر . اگر میشود یک کم توضیح دهید
- آیا این کار کار اشتباهی است یا مشکل خاصی ندارد؟
یک مشکل دیکه اینه که اغلب قالب های جدید بصورت کوئیک استارت هستش و نمیشه و یا سخته به صورت دستی اونارو تنظیم کرد.
اگر بخوام روی دو تا سایت کنار هم اینکار رو کنم که فکر نکنم کار خوبی باشه هم دیتابیس هاشون جدا هستند و هم لینک دادن هاشون بد میشه
راهی هست که دو تا قالب رو روی یک سایت نصب کنم و بشه تنظمیات سایت رو هم بهش منتقل کرد؟
سلام
بطور کلی اینکار هیچ مشکلی نداره اما چه بهتره که یک قالب اختصاصی برای این منظور طراحی کنید و برای هر قسمت چهارچوب قالب شما تغییر کنه.
پیشنهاد میکنم با استفاده از t3 اینکار رو انجام بدید که یک فریم ورک مختص چنین سایتهایی هست و قدرت فراوانی در این امر دارد.
1. اگر میخواهید دو قالب مختلف برای این منظور استفاده کنید امکانش هست و میتونید یک قالب اصلی برای سایتتان داشته باشید و برای هر قسمت دیگر از اختصاص یک استایل و یا قالب دیگر استفاده کنید. (برای هر منو و زیر منوها - بر اساس منو اینکار شدنی هست اما اگر بخواهید میتوانید برای ماژولها و ... هم موارد را اختصاصی کنید که نیاز به دانش کافی در طراحی قالب جوملا است)
2. خیر اینکار اصلاً اشتباه نیست و یک سیاست گذاری هست اما بهتر است که قالب را بصورت همان مورد اول که گفتم اجرا کنید تا حجم زیادی برای کاربران شما نباشد و بتوانید بهتر مدیریت کنید.
در ارتباط با کوئیک استارتها بهتره که ازشون استفاده نکنید! یک سایت را از صفر شروع کنید و قالبها را نصب کنید و مواردی که نیاز هست را در همان جوملای صفر آغاز کنید.
در رابطه با نصب دو جوملا بستگی به میزان بازدید هر قسمت و محتواهای آنها داره که آیا خوب هست دو جوملای مجزا یا خیر !
اما با استفاده از برخی افزونه ها میتوانید کل محتوای یک جوملای دیگر را در یک جوملای دیگر کپی کنید! و همچنین میتوانید بین دو جوملا پل بزنید! و یا ... !
اگر شرایط را دقیق و مفصل توضیح داده بودید شاید بهتر میتونستم راهنمایی کنم.
موفق و موید باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام ببخشید من میخوام یه سایت سه زبانه طراحی کنم .ولی نمیدونم باید از سه تا جوملا استفاده کنم یا یه زبان رو تو یک مدیریت فعال کنم .؟؟؟لطفا جواب بدید ....
ویرایش توسط shafagh1393 : 01-25-2015 در ساعت 08:57 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
shafagh1393
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام ببخشید من میخوام یه سایت سه زبانه طراحی کنم .ولی نمیدونم باید از سه تا جوملا استفاده کنم یا یه زبان رو تو یک مدیریت فعال کنم .؟؟؟لطفا جواب بدید ....
سلام
لطف بفرمایید و سوال جدید خود را در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
این تاپیک در رابطه با موضوع دیگریست.
با این کار به ما و سایر کاربران در حل مشکلات مشابه کمک خواهید کرد
یا علی
-
-
ممنون از پاسختون
تقریبا خیلی خوب جواب دادید و متوجه شدم که یک سری کامپوننتها برای اینکار هست
اگر میشه اسم دقیقشون رو بگید مثلا اون t3 و یا کامپوننتی که پل میزنه
داستان اینه که من از بعضی قالب ها خوشم اومده ولب برای قسمت گالریشون دوست داشتم از یک قالب که خیلی برای گالری قشنگه استفاده کنم. مونده بودم دو تا قالب نصب کنم یا دو تا جوملا
1- یک سوال چرا میگید از کوئیک استارت استفاده نکنم؟ مشکل امنیتی داره یا ....؟ اغلب سایت ها قالباشون رو کوئیک استارتی می فروشند
2- یک سوال دیگه تو همین مورد... اگر جوملایی که نصب میکنیم انگلیسی باشه بعد فارسی ساز نصب کنیم با جوملایی که شما فارسیش کردید و برای دانلود قرار دادید فرقی داره؟ این بخاطر اینکه بعضی از این قالبها انگلیسی اند و کوئیک استارتشون هم انگلیسیه که بعدش ما فارسیش میکنیم می خوام ببینم مشکلی نداره که؟
بازم ممنون از جوابتون
از آقای فیروزمندان تشکر میکنم مخصوصا به خاطر این تذکر آیین نامه ای
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)