سلامنوشته اصلی توسط titanpass [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بطور کلی اینکار هیچ مشکلی نداره اما چه بهتره که یک قالب اختصاصی برای این منظور طراحی کنید و برای هر قسمت چهارچوب قالب شما تغییر کنه.
پیشنهاد میکنم با استفاده از t3 اینکار رو انجام بدید که یک فریم ورک مختص چنین سایتهایی هست و قدرت فراوانی در این امر دارد.
1. اگر میخواهید دو قالب مختلف برای این منظور استفاده کنید امکانش هست و میتونید یک قالب اصلی برای سایتتان داشته باشید و برای هر قسمت دیگر از اختصاص یک استایل و یا قالب دیگر استفاده کنید. (برای هر منو و زیر منوها - بر اساس منو اینکار شدنی هست اما اگر بخواهید میتوانید برای ماژولها و ... هم موارد را اختصاصی کنید که نیاز به دانش کافی در طراحی قالب جوملا است)
2. خیر اینکار اصلاً اشتباه نیست و یک سیاست گذاری هست اما بهتر است که قالب را بصورت همان مورد اول که گفتم اجرا کنید تا حجم زیادی برای کاربران شما نباشد و بتوانید بهتر مدیریت کنید.
در ارتباط با کوئیک استارتها بهتره که ازشون استفاده نکنید! یک سایت را از صفر شروع کنید و قالبها را نصب کنید و مواردی که نیاز هست را در همان جوملای صفر آغاز کنید.
در رابطه با نصب دو جوملا بستگی به میزان بازدید هر قسمت و محتواهای آنها داره که آیا خوب هست دو جوملای مجزا یا خیر !
اما با استفاده از برخی افزونه ها میتوانید کل محتوای یک جوملای دیگر را در یک جوملای دیگر کپی کنید! و همچنین میتوانید بین دو جوملا پل بزنید! و یا ... !
اگر شرایط را دقیق و مفصل توضیح داده بودید شاید بهتر میتونستم راهنمایی کنم.
موفق و موید باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)