-
اشکال در برچسبها پس از بروز رسانی
سلام من جوملا رو از 2.5.27به 3.3.6آپدیت کردم در جوملا ۳ گزینه ای به نام برچسبها وجود دارد که پس از بروز رسانی پیغام زیر را میدهد:Forbidden
You don't have permission to access /administrator/index.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
البته من پرمیشن فولدر ها را عوض نکردم.
نکته دیگه اینکه بعد از بروز رسانی دیتابیس هم بروز نمیشد که از یه جوملای خام جدول رو پیدا کردم و import کردم دیتابیس بروز شد ولی این گزینه برچسب رو هر کار کردم درست نشد که نشد هم دیتابیس برچسب رو عوض کردم هم دوباره فایلهای مربوط به برچسب رو com_tag رو دوباره ریختم. از دوستان اگه کسی میدونه این پیغام رو چجوری میشه درست کرد راهنماییم کنه ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-30-2015 09:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
ربطی به برچسب ها نداره
مشکل شما در شیوه به روز رسانی باید باشه
مراحل به روز رسانی رو چجوری انجام دادید ؟
پشتیبان رو دوباره بریزید و سایت رو بالا بیارید
سپس جوملا نسخه 3 رو بریزید و روی فایل های قبلی اکسترکت کنید
اگر مشکلی پیش نیومد برید و جوملا اخرین نسخه رو مانند روش قبل بریزید
مشکلی دی دریتا بیس نباید باشه اگر نسخه پی اچ پی شما بالا و بروز باشه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام پی اچ پی نسخه 5.4 هستش و از هاست راد کام استفاده میکنم. بروزرسانی رو از قسمت بروز رسانی انجام دادم بعد یکبار هم از طریق آپلود انجام دادم.دیدم درست نشد یه بار هم فایلها رو اکسترکت کردم. باز هم دیدم درست نشد فایلهای com_tags رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی نشد. به مدیر هاست تماس گرفتم گفت که لطفا هم اکنون بررسی نمایید. id های مربوط به modsecurity در وب سرور exclude گردیدند.
ولی من چندان از این پیغام سردرنیاوردم. به نظر شما ممکنه با آپدیت به 3.4 این مشکل هم حل بشه
ممنون که جواب دادید..
-
-
سلام
مشکل شما با ارتقا حل نخواهد شد چرا که ارور PHP دریافت نمی کنید
ارور شما مربوط به سطح دسترسی در هاست و پرمیشن است
لذا با بررسی لاگ ها در سی پنل و یا درخواست از پشتیبانی هاست برای ارسال error_log مربوطه فولدر و یا فایلی که پرمیشن نادرست دارند را پیدا و تصحیح کنید
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)