سلام
من از جوملای این سایت استفاده می کنم ولی یک مشکل هست یعنی زمانی که یک مطلب ایجاد می کنم در عنوان مطلب یعنی کنار تاریخ و نام نویسنده کلمه on نمایش داده می شود باید چکار کنم این حرف حذف شود ممنون

سلام
من از جوملای این سایت استفاده می کنم ولی یک مشکل هست یعنی زمانی که یک مطلب ایجاد می کنم در عنوان مطلب یعنی کنار تاریخ و نام نویسنده کلمه on نمایش داده می شود باید چکار کنم این حرف حذف شود ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز اگه امکانش هست یه اسکرین شات بزارید
این یک عکس از ماجرا ممنون میشم کمک کنید
![]()
سلام
به احتمال زیاد مشکل از فایل های زبان در قالبی که استفاده میکنید هست.
اگر از یک قالب دیگه استفاده کنید ، احتمالا این مشکل رو ندارید!
اما برای رفع مشکل ، باید فایل زبان مربوط به این قالب رو در پوشه زبان های جوملا پیدا کنید و بعد کلمه on رو در اون پیدا و به "در" ترجمه کنید.
موفق باشید
شما درست می گید ولی اگر پوشه زبانشو بهتون بدم میتونید پیداش کنید الان 1 سال هست همینطور هست و من نتونستم پیداش کنم خیلی هم سرچ کردم درست نشد که نشد فایل ها رو همه رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردمنوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
نسخه منتشر شده از طرف سایت جوملا فارسی با توجه به اینکه ما تنها مترجم رسمی جوملا در ایران هستیم هیچ مشکلی در این رابطه ندارد.
شما می توانید پیشنمایش این نسخه را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببینید.
همانطور که دوستمون گفتند مشکل شما احتمالا از قالب است لذا اگر فایل قالب را به صورت کامل قرار دهید بهتر می توان راهنمایی کرد
یا علی
پوشه زبان رو zip و اپلود کنید .نوشته اصلی توسط shayan3040 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اسم قالبتون رو هم ذکر کنید.
موفق باشید
خدا خیرتون بدهد اسم قالب رویستا هستنوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پسورد را هم بهتون پیام دادم
ببخشید صندوق پیام هاتون پر شده پیام ارسال نمیشه!!!نوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه قالب سکرت نبود منم کمک میکردم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)