سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: کسب در آمد از طریق جوملا

تشکر شده 76 بار در 62 ارسال
    من برای پنل طراحی ساده ام از کویک استفاده می کنم ولی برای پنل های دیگر قالب اختصاصی با سلیقه مشتری طراحی می کنم.
    از نظر من اگه اول کارته قیمت ها را کم بدید تا مشتری جمع بشه سپس کم کم قیمت ها رو افزایش بدید من خودم اول کلیه سایت ها رو زیر 100 تومن طراحی می کردم ولی کم کم قیمت ها رو افزایش دادم.
    ارسال محتوا که وظیفه خود مشتریه ولی از نظر من اگه مشتری مبلغی بابت محتوا پیشنهاد داد قبول نکنید چون درد سر داره

در پناه حــق

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 9 بار در 9 ارسال
    همیشه سعی کنید مشتری را جذب کنید هزینه ها رو میتونید بعد از جذب هم بالا ببرید
    از نظر تجربه شخصی بنده مهمترین گام در طراحی سایت جذب مشتری از راه های مختلف می باشد
    حال مانده کدام روش را برای جذب مشتری به کار ببیرید
    سئو
    تراکت های تبلیغاتی
    درج در آگهی در نیازمندیهای کشور
    درج آگی در نیازمندیهای محلی
    ارسال پیامک
    ارسال ایمیل

بهترین روش ار این میان سئو می باشد اونایی میان از سایت شما بازدید میکنند که نیاز به طراحی سایت دارن و کم هزینه هم می باشد

در صورت تمایل میتونید با من در پ خ ارتباط باشید تا در صورت تایید در زمینه طراحی و بهینه سازی با هم همکاری کنیم

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahra [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ارسال محتوا که وظیفه خود مشتریه ولی از نظر من اگه مشتری مبلغی بابت محتوا پیشنهاد داد قبول نکنید چون درد سر داره
    مشکل اینکه بالاخره باید یه چیزی به مشتری بدیم و یک مقدار هم آموزش می خواد از طرفی هم اگر نه بگیم مشتری ناراحت میشه
    من تو فکرم این بود که اگر مشتری تمایل داشته باشه مثل تایپ که قبول میکنند یکی 2 نفر رو آموزش بدم اونا در قبال مبلغی (مثل تایپ که ورقی فلان مبلغ هست) مطالب مشتری رو ارسال کنند تا هم اون راضی بشه و هم یکی این وسط نون بخوره
    دنبال مظنه برای قیمت ارسال هاش بودم
    یه چیز دیگه شما که میگید 100 تومن هزینه دومین و هاست که خودش از 100 تومن بیشتر میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط roz6662 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    بهترین روش ار این میان سئو می باشد اونایی میان از سایت شما بازدید میکنند که نیاز به طراحی سایت دارن و کم هزینه هم می باشد
    در صورت تمایل میتونید با من در پ خ ارتباط باشید تا در صورت تایید در زمینه طراحی و بهینه سازی با هم همکاری کنیم
    خوشحال میشم با شما کار کنم و خوبیش اینه که این اول کاری می تونم از شماها هم کمک بگیرم
    لطفا اگر کاری بود که فرصت نداشتید به من پیشنهاد بدید. البته اولش سخت نباشه که من دستم راه بیافته
    منظورتون رو از سئو نفهمیدم بازدید کننده سایت که سایت بخواد رو چطور تشخیص بدهم

تشکر شده 76 بار در 62 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط titanpass [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مشکل اینکه بالاخره باید یه چیزی به مشتری بدیم و یک مقدار هم آموزش می خواد از طرفی هم اگر نه بگیم مشتری ناراحت میشه
    من تو فکرم این بود که اگر مشتری تمایل داشته باشه مثل تایپ که قبول میکنند یکی 2 نفر رو آموزش بدم اونا در قبال مبلغی (مثل تایپ که ورقی فلان مبلغ هست) مطالب مشتری رو ارسال کنند تا هم اون راضی بشه و هم یکی این وسط نون بخوره
    دنبال مظنه برای قیمت ارسال هاش بودم
    یه چیز دیگه شما که میگید 100 تومن هزینه دومین و هاست که خودش از 100 تومن بیشتر میشه

خوشحال میشم با شما کار کنم و خوبیش اینه که این اول کاری می تونم از شماها هم کمک بگیرم
    لطفا اگر کاری بود که فرصت نداشتید به من پیشنهاد بدید. البته اولش سخت نباشه که من دستم راه بیافته
    منظورتون رو از سئو نفهمیدم بازدید کننده سایت که سایت بخواد رو چطور تشخیص بدهم

دوست عزیز سایت من دریافت هاست و دومین را بر عهده مشتری گذاشته ولی اگر مشتری توانایی خرید هاست و دامنه را ندارد مبلغ جدا گانه حساب می شود.

6. کاربر مقابل از bahra عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال
    سلام به دوستان خوبم که تا بحال نکات عالی رو گوشزد کرده اند
    یک سوال هم داشتم در مورد ماژولها و کامپوننت های درگاهی بانک ها
    1-یک کم در مورد آنها توضیح بدید و اینکه میشه به هر ماژول نویسی اعتماد کرد؟
    2-ممکنه این وسط همزمان هم کار رو انجام بدهند و هم بتونند یوزر و پسورد بانکی مردم رو بدزدند؟
    3-اگر جواب بالا مثبته از چه کسی باید ماژول خرید و نصب کرد که مطمین باشیم
    4-آیا بعد از بوجود اومدن اتفاق این مشکل به خاطر سازنده سایته یا دیگه مسئولش مدیر وقت سایت؟
    نکته ای مفید میدونید بگید مممنون

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)