سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: کسب در آمد از طریق جوملا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahra [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ارسال محتوا که وظیفه خود مشتریه ولی از نظر من اگه مشتری مبلغی بابت محتوا پیشنهاد داد قبول نکنید چون درد سر داره
    مشکل اینکه بالاخره باید یه چیزی به مشتری بدیم و یک مقدار هم آموزش می خواد از طرفی هم اگر نه بگیم مشتری ناراحت میشه
    من تو فکرم این بود که اگر مشتری تمایل داشته باشه مثل تایپ که قبول میکنند یکی 2 نفر رو آموزش بدم اونا در قبال مبلغی (مثل تایپ که ورقی فلان مبلغ هست) مطالب مشتری رو ارسال کنند تا هم اون راضی بشه و هم یکی این وسط نون بخوره
    دنبال مظنه برای قیمت ارسال هاش بودم
    یه چیز دیگه شما که میگید 100 تومن هزینه دومین و هاست که خودش از 100 تومن بیشتر میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط roz6662 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    بهترین روش ار این میان سئو می باشد اونایی میان از سایت شما بازدید میکنند که نیاز به طراحی سایت دارن و کم هزینه هم می باشد
    در صورت تمایل میتونید با من در پ خ ارتباط باشید تا در صورت تایید در زمینه طراحی و بهینه سازی با هم همکاری کنیم
    خوشحال میشم با شما کار کنم و خوبیش اینه که این اول کاری می تونم از شماها هم کمک بگیرم
    لطفا اگر کاری بود که فرصت نداشتید به من پیشنهاد بدید. البته اولش سخت نباشه که من دستم راه بیافته
    منظورتون رو از سئو نفهمیدم بازدید کننده سایت که سایت بخواد رو چطور تشخیص بدهم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 76 بار در 62 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط titanpass [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    مشکل اینکه بالاخره باید یه چیزی به مشتری بدیم و یک مقدار هم آموزش می خواد از طرفی هم اگر نه بگیم مشتری ناراحت میشه
    من تو فکرم این بود که اگر مشتری تمایل داشته باشه مثل تایپ که قبول میکنند یکی 2 نفر رو آموزش بدم اونا در قبال مبلغی (مثل تایپ که ورقی فلان مبلغ هست) مطالب مشتری رو ارسال کنند تا هم اون راضی بشه و هم یکی این وسط نون بخوره
    دنبال مظنه برای قیمت ارسال هاش بودم
    یه چیز دیگه شما که میگید 100 تومن هزینه دومین و هاست که خودش از 100 تومن بیشتر میشه

خوشحال میشم با شما کار کنم و خوبیش اینه که این اول کاری می تونم از شماها هم کمک بگیرم
    لطفا اگر کاری بود که فرصت نداشتید به من پیشنهاد بدید. البته اولش سخت نباشه که من دستم راه بیافته
    منظورتون رو از سئو نفهمیدم بازدید کننده سایت که سایت بخواد رو چطور تشخیص بدهم

دوست عزیز سایت من دریافت هاست و دومین را بر عهده مشتری گذاشته ولی اگر مشتری توانایی خرید هاست و دامنه را ندارد مبلغ جدا گانه حساب می شود.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. کاربر مقابل از bahra عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)