-
درخواست راهنمایی برای ایجاد چند منوی مطالب در صفحه اول سایت
سلام بر دوستان عزیز
بنده چند هفته ای بیش نیست که با جوملا آشنا شده ام و خودم وبلاگی در رزبلاگ دارم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )که در صفحه اول آن تقریبا 10 منو مطالب دارم که 5 منو را خودم دستی مطالب را درآن قرار داده و به داخل وبلاگ لینک میدم من احساس میکنم که در جوملا این امکان بطور خودکار وجود داشته باشد یعنی مثلا 4 منو داریم به نام های k1,k2,k3,k4 وقتی که مطلبی در باره منویk4 باشد بطور خودکار به داخل همان منو برود. چند مجموعه ایجاد کردم ولی فقط عنوان مجموعه در صفحه اول نشان داده میشود و بعد از لینک کردن مطالب مجموعه در صفحه دیگری باز میشود .
دوستانی که در این باره اطلاعاتی دارند لطفا بنده را راهنمایی کنند . باتشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-31-2015 04:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به جوملا فارسی خوش آمدید
بهترین پیشنهاد برای شما خواندن کتاب جوملا فارسی
شما یه مجموعه می سازی
یه منو میسازی بعد منو رو از نوع مجموعه قرار میدی ، بعدش از قسمت ایجاد مطلب مطالب به گروه دلخواه وصل می کنی ،
برای اینکه سر درگم نشی حتماً کتاب جوملا فارسی بخونید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به جوملا فارسی خوش آمدید
بهترین پیشنهاد برای شما خواندن کتاب جوملا فارسی
شما یه مجموعه می سازی
یه منو میسازی بعد منو رو از نوع مجموعه قرار میدی ، بعدش از قسمت ایجاد مطلب مطالب به گروه دلخواه وصل می کنی ،
برای اینکه سر درگم نشی حتماً کتاب جوملا فارسی بخونید
موفق باشید
سلام دوست عزیر
بنده فعلا برای آزمایش و تست کردن در گیگفا حساب بازکرده و جوملا را در ان نصب کرده ام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همه اون کارها را انجام داده ام هم منو وهم مجموعه ایجاد کرده ام ولی فقط نام مجموعه در منو در صفحه اول قرار دارد و بعد از لینک کردن مطالب مجموعه در صفحه دیگری باز میشود منظور من این بود که منویی در صفحه اول ایجاد کنم و عناوین مطالب در آن قرار بگیرد بجای نام مجموعه عناوین مطالب مجموعه در منو در صفحه اول قرار بگیرد .

ممنون میشم اگر بنده را دراین مورد راهنمایی فرمایید.باتشکر
-
-
یه سؤال دیگری هم داشتم در قالب های جوملا میشود فقط از html استفاده کرد و از php استفاده نکرد؟
ممنون میشم به این سؤال هم جواب بدهید باتشکر
ویرایش توسط alireza7 : 02-01-2015 در ساعت 12:15 PM
-
-
دوست عزیز هسته جوملا بر این چهار چیز استئوار می باشد
1- کامپوننت
2- ماژول
3 - پلاگین
4- قالب
--
کامپوننت یک مجموعه و بسته از هر شماره 2 و 3 می باشد
که به مرور زمان با ان اشنا خواهید شد
اما در مورد شماره 2 که شما بیشتر با ان سر و کار خواهید داشت
ماژول ها افزونه هایی هستند که قابلیت نمایش در صفحات مختلف بنا به دلخواه شما را دارند
ماژول های جوملا چیستند ؟
ماژول ها همان نمایش مطالب و اطلاعاتی است که در ستون های متفوات سایت نمایش داده می شوند
و نیاز شما الان وجود یک نمایش مطلب برای نمایش دادن مطالب در سایت در صفحه اول می باشد
هم می توانید از ماژول پیش فرض استفاده کنید هم ماژول های دیگری را یافته و استفاده کنید
--
قالب های جوملا متشکل از html / php هستند و نمی تونید اونها رو از هم جدا کنید باید باشه و برای اشنایی بیشتر می تونید قالب های رایگان رو دانلود کرده و با مبانی اولیه اون اشنا بشوید
شما طی دو هفته اگر علاقه داشته باشید کاربر نیمه حرفه ای جوملا خواهید شد
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز هسته جوملا بر این چهار چیز استئوار می باشد
1- کامپوننت
2- ماژول
3 - پلاگین
4- قالب
--
کامپوننت یک مجموعه و بسته از هر شماره 2 و 3 می باشد
که به مرور زمان با ان اشنا خواهید شد
اما در مورد شماره 2 که شما بیشتر با ان سر و کار خواهید داشت
ماژول ها افزونه هایی هستند که قابلیت نمایش در صفحات مختلف بنا به دلخواه شما را دارند
ماژول های جوملا چیستند ؟
ماژول ها همان نمایش مطالب و اطلاعاتی است که در ستون های متفوات سایت نمایش داده می شوند
و نیاز شما الان وجود یک نمایش مطلب برای نمایش دادن مطالب در سایت در صفحه اول می باشد
هم می توانید از ماژول پیش فرض استفاده کنید هم ماژول های دیگری را یافته و استفاده کنید
--
قالب های جوملا متشکل از html / php هستند و نمی تونید اونها رو از هم جدا کنید باید باشه و برای اشنایی بیشتر می تونید قالب های رایگان رو دانلود کرده و با مبانی اولیه اون اشنا بشوید
شما طی دو هفته اگر علاقه داشته باشید کاربر نیمه حرفه ای جوملا خواهید شد
سلام
ممنون که توضیحات کاملی دادید با مطالعه ای که در چند هفته گذشته داشتم مطالبی که شما فرمودید تقریبا بلد هستم و منظورم فقط ماژول مطالب نبود در بالا هم توضیح دادم که من برای سایت چندین منوی مطالب نیاز دارم مثلا 4 منو که وقتی مطلبی که در مدیریت نوشته شد در داخل منوی مربوطه قرار بگیرد و من اول مجموعه ایجاد کردم و بعد منویی که ایجاد کردم مجموعه را در داخل منو گذاشتم با این کار میشه منوهایی که من نیاز دارم ایجاد کنم اما مشکل اینجاست که در منو فقط نام مجموعه قرار میگیرد و بعد از کلیک کردم مطالب مجموعه در صفحه دیگری باز میشود .
در چند قالب خبری که درسایتهای فروش قالب بود دیدم که منو های زیادی در صفحه اول داشتند
سؤال من اینکه میشه در صفحه اول چندین منو ایجاد کرد که مطالب خودکار بعد از نوشتن در منوی مربوطه قرار بگیرد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)