-
من یه بنر متحرک کنار سایت میخوام. فقط یه فایل لیست قیمت رو میخوام بهش لینک بدم. ساده
من یه بنر متحرک کنار سایت میخوام. فقط یه فایل لیست قیمت رو میخوام بهش لینک بدم.
ساده باشه. یعنی یه عکس باشه با یه لینک....
از اینا می خوام که وقتی اسکرول می کنیم بازم اون بغل ثابت می مونه (منظورم از بغل سایت همون سمت چپ، وسط هست)
بنر گوشه نــــمیخوام
اگه چیز خوبی داشتید ممنون میشم که معرفی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-31-2015 07:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Banner Generator
GIF Maker
این موارد رو در گوگل جستجو کنید یا سری به سایت های دانلود فارسی بخش نرم افزا تصاویر انیمشن و دو بعدی بزنید
-
-
سلام
متاسفانه نتونستم با این کلمات چیزی رو پیدا کنم
توی سایتهای ایرانی هم من بیشتر توی جومینا میگردم که اونجا هم چیز خاصی ندیدم
شما جای معتبر دیگه ای هم میشناسید که بتونیم از اونجا افزونه بگیریم؟
-
-
سلام
من اینطور متوجه شدم که شما یه بنر میخوایید مثل این بنرهای تبلیغاتی که سایت های نشون میدن که از این طریق یه آدرس رو لینک کنید بهش
برای این منظور میتونید یه ماژول از نوع html دستی ایجاد کنید و در موقیعت مورد نظر قرار بدید
در این ماژول تصویر مورد نظر رو وارد کنید و لینک رو بهش بدید
-
-
مشکل اینه که در اون موقعیتی که من میخوام این بنر رو قرار بدم ، position ی برای قالب تعریف نشده.
مثلاً بنر گوشه هم وجود داره که میشه 4 گوشه سایت قرار داد اما هیچ موقعیتی توی قالب نداره..
-
-
پیدا کردم
اینم آدرسش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط یه نکته اینکه قبل از کار کردن باهاش آموزشش رو بخونید...
باید یه بنر بسازید بعد توی ماژولی که اون بنر رو میخواید نمایش بدید ، موقعیت رو بصورت دستی تایپ کنید. طبق زیر :
Open the module you want to floating (e.g.: mod_bannes, mod_mainmenu,...) and enter (type by keyboard) buaxua_leftbox (show on left side) or buaxua_rightbox (show on right side) in the Position of your module.
اگه توضیحات من واضح نیست توی همون لینک بالا که قرار دادم می تونید توی بخش document توضیحات رو بصورت تصویری ببینید
موفق باشید
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)