دوستان بنده وقتی هر ماژولی نصب میکنم در مدیریت ماژول نمیاد( یعنی جدیدا اینظوری شده )که جاشو مشخص کنم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک

دوستان بنده وقتی هر ماژولی نصب میکنم در مدیریت ماژول نمیاد( یعنی جدیدا اینظوری شده )که جاشو مشخص کنم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یعنی ماژول کامل نصب میشه ؟
تو مدیریت افزونه ها هم هست ؟ اما تو مدیریت ماژول نیست ؟
آره دقیقا همینه ... حالا موندم چیکار کنم ؟ خواستم بک آپ بگیرم که بازم ماژول میخاست ... مژول نصب میشه ولی تو قسمت مدیریت ماژول نمیره که بیارمش تو سایت ؟؟؟؟ کمکککککک
بعد از اینکه نصب کردید و پیغام موفقیت آمیز بودن نصب را مشاهده کردید باید برید به مدیریت ماژول هانوشته اصلی توسط majiduosefi9 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد دکمه جدید یا new را بزنید ماژولی که تازه نصب کردید را در لیست ماژول ها مشاهده خواهید اگر مشکل دیگه بود از طریق همین تاپیک پیگیری کنید .
سلام
آیا این ماژول رو قبلا نصب کرده بودید ؟
موفق باشید
سلام
يعني وقتي در مديريت ماژولها روي جديد كليك ميكنيد، ماژول تازه نصب شده در ليست ماژولها موجود نيست!؟
موفق باشيد
آره دقیقا وقتي در مديريت ماژولها روي جديد كليك ميكنيد، ماژول تازه نصب شده در ليست ماژولها موجود نيست....
اگر نیستنوشته اصلی توسط majiduosefi9 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
۱. باید از source اون ماژول را در فولدر modules جوملا قرار دهید
۲. بعد یک رکورد در پایگاه داده ها در جدولی که آخره نامش extensionsــ است اضافه کنید
(برای اضافه کردن رکورد میتوانید از سایر ماژول ها کمک بگیرید.)
۳. بعد از اضافه کردن رکورد در لیست ماژول های جدید اضافه خواهد شد.
واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم
ویرایش توسط majiduosefi9 : 02-09-2015 در ساعت 07:53 PM
سلام دوست عزیز
یکی از مشکلات رایج توی این زمینه این است که ما یه ماژولی رو نصب میکنیم و بعد از چند روز مورد نیازمون نیست و حذفش میکنیم و در این صوزت به قسمت زباله ها میرود برای همین اگر شما دوباره همان ماژول را نصب کند با موفقیت نصب میشه اما براتون توی مدریت ماژول ها نمایش داده نمیشه چون داخل بخش زباله ها هست .
اگر شما هم این وضعیت را دارین و قبلا اون ماژول را نصب کرده اید به مدبربت ماژول ها برید و وضعیت را روی زباله ها انتخاب کیند و ماژول خودتون رو از بخش زباله ها پیدا کرده و وضعیت انتشار به آن بدهید
در غیر این صورت منتظر نظرات دیگر دوستان باشید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)