-
نشان ندادن عکس از پوشه ی اصلی در مطلب
با سلام
توی این سایت وقتی چند تا عکس می زارم عکسارو به صورت گالری تصاویر نشون می ده و از توی پوشه ی اصلیشون نمی خونه .از پوشه ی به اسم ریسایز می خونه عکسارو
مثل این مطلب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من می خوام که وقتی چند تا عکس آپلود می کنم عکسارو معمولی نشون بده.یعنی زیر هم . آیا این ربط به ماژولش داره ؟ ماژولش Ja_News_Feature هست فکر کنم .ولی نمی دونم باید چی کار کنم که تو صفحه اصلی ریسایز نشون بده ولی تو مطلب عکسارو مثل این تو گالری نکنه .و تک تک نشون بده
آیا کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون می شم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-01-2015 05:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
افزونه مورد نظر شما تجاری می باشد و در این انجمن پشتیبانی نخواهد شد
راهنمایی: باید با سی اس اس ها کار کنید
اموزش استفاده از فایرباگ رو دنبال کنید
-
-
گالری تصاویر با امکان نمایش اطلاعات مرتبط با هر تصویر
سلام وقتتون بخیر ممکن من راهنمایی کنین من دنباله یک افزونه میگردم برای گالری تصاویر به شکلی که اطلاعات تصویر رو هم نمایش بده .از چه کامپوننتی استفاده کنم ؟ .
ممنون از کمکتون
-
-

نوشته اصلی توسط
shimaaaa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام وقتتون بخیر ممکن من راهنمایی کنین من دنباله یک افزونه میگردم برای گالری تصاویر به شکلی که اطلاعات تصویر رو هم نمایش بده .از چه کامپوننتی استفاده کنم ؟ .
ممنون از کمکتون
بهتر بود به صورت جداگانه مطرح می نمودید
افزونه فوکا گالری این کار رو برای شما انجام خواهد داد
اگر هم نظرتون رو جلب نکرد می تونید افزونه های دیگر رو در سایت جوملا جاهنی یافته و پیش نمایش اونها رو ببینید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)