-
راهنمایی در مورد منو accordeonck
در سایت shahrak.com از ماژول منوی accardeon ckاستفاده کردم، یه مشکلی هست، اینکه وقتی روی هر ساب منویی کلیک میشه و وارد صفحه مربوط به اون ساب منو میشه خود منو به حالت اول برمیگرده و روی اون منو و ساب منوها باقی نمیمونه مثلا وقتی وارد منوی شهرک میشین، در منوبار سمت راست وقتی روی بازرگانی کلیک میکنید زیر منوها میان و وقتی که روی یکی از اونا کلیک میشه و وارد صفحه مبشه دوباره زیرمنوهای درباره ما رو نشون میده، من میخوام روی همون زیرمنوهای بازرگانی بمونه
این مورد امکانش هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از setarehh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
02-04-2015 10:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آخرین نسخه رو از جوملا جهانی دانلود کردم
نصب کردم درست واکنش نشون داد !! مثل مال شما نبود
داخل تنظیماتش هم چیزی نداره !!!
پیشنهاد من به شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه تشکر ویژه ، دنبال یه همچین چیزی با چنین امکاناتی بودم ، خیلی انعطاف پذیره این ماژول
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آخرین نسخه رو از جوملا جهانی دانلود کردم
نصب کردم درست واکنش نشون داد !! مثل مال شما نبود
داخل تنظیماتش هم چیزی نداره !!!
پیشنهاد من به شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه تشکر ویژه ، دنبال یه همچین چیزی با چنین امکاناتی بودم ، خیلی انعطاف پذیره این ماژول
موفق باشید
خوشحالم که به کارتون اومد، واقعا ماژول خوبیه، اما منم اخرین نسخه اشو واسه 2.5 استفاده کردم و هم تو لوکال و هم تو سایت این مشکل و داره، عجیبه پس مشکل از چیه؟
-
-
شما از فرم ورک helix استفاده می کنید !! من با قالب دست ساز تست کردم !!
یه مسئله دیگه این با یه ماژول اسلاید شو که تو سایت داشتم تداخل داشت چون اون از جی کوئری استفاده می کرد
شما یه ماژول pweb contactاستفاده می کنید ( همون نمایندگی ) فک کنم از جی کوئری استفاده می کنه اونو یه بار غیر فعال کنید مجدد تست کنید ببینید چی میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)