-
اضافه کردن thumbnail به categorylist
سلام
مدتهاست من هر چقدر میگردم نمیتونم راهی پیدا کنم که برای categorylist تامب نیل (thumbnail) اضافه کنم.
هر راهی که رفتم به مشکل خوردم. مثلا Mini Frontpage را خواستم استفاده کنم ولی تصاویر به کلی حذف میشد و ارور میداد. خواستم کد رو دستکاری کنم ولی هر توصیه ای رو که پی میگرفتم آخرش به صفحه ای ارجاع میداد که من اصلا ندارم. احتمالا مال ورژنهای دیگر بوده.
اگر راهی را میدونید بگید لطفا. این هم آدرسی که میخوام تامب نیل به آن اضافه کنم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-06-2015 04:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
agahi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مدتهاست من هر چقدر میگردم نمیتونم راهی پیدا کنم که برای categorylist تامب نیل (thumbnail) اضافه کنم.
هر راهی که رفتم به مشکل خوردم. مثلا Mini Frontpage را خواستم استفاده کنم ولی تصاویر به کلی حذف میشد و ارور میداد. خواستم کد رو دستکاری کنم ولی هر توصیه ای رو که پی میگرفتم آخرش به صفحه ای ارجاع میداد که من اصلا ندارم. احتمالا مال ورژنهای دیگر بوده.
اگر راهی را میدونید بگید لطفا. این هم آدرسی که میخوام تامب نیل به آن اضافه کنم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر میخواهید به مجموعه ها تصویر اضافه کنید باید از مدیریت جوملا -> منوی محتوا -> مدیریت مجموعه ها را انتخاب کنید
سپس مجموعه مورد نظر تونو انتخاب کنید.
بعد از تب انتخابها میتونید تصویر مورد نظر به مجموعه تون assign کنید .
نکته : همین کار را برای مطالب تون هم میتونید انجام بدید به این شکل در لیست مجموعه مطالب هم یک تصویر خواهند داشت.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)