-
نصب بسته نمونه و تاثیر آن در موتورهای جستجو و سئو
با سلام
دوستان من چند جا شنیدم که بسته نصبی نمونه رو نباید استفاده کرد چون بشدت بروی سئو و موتورهای جستجو اثر منفی داره .
من خودم سایتم رو با بسته نصبی نمونه راه اندازی کردم
( یعنی قالبی که خریداری کردم بسته نصبی بود و گزینه بسته نمونه رو گفتن انتخاب کنم )
میخواستم بدونم آیا این صحت داره ؟اگر تاثیر داره یعنی چقد تاثیر منفی داره ؟ زیاد یا کم ؟
راه حلی هم وجود داره که بشه این تاثیرات منفی رو به حداقل رسوند.
ممنونم اطلاعات یا منابعی رو جهت مطالعه بیشتر در این زمینه معرفی نمایید .
با تشکر
ویرایش توسط yuosof : 02-06-2015 در ساعت 03:50 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-06-2015 03:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
yuosof
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوستان من چند جا شنیدم که بسته نصبی نمونه رو نباید استفاده کرد چون بشدت بروی سئو و موتورهای جستجو اثر منفی داره .
من خودم سایتم رو با بسته نصبی نمونه راه اندازی کردم
( یعنی قالبی که خریداری کردم بسته نصبی بود و گزینه بسته نمونه رو گفتن انتخاب کنم )
میخواستم بدونم آیا این صحت داره ؟اگر تاثیر داره یعنی چقد تاثیر منفی داره ؟ زیاد یا کم ؟
راه حلی هم وجود داره که بشه این تاثیرات منفی رو به حداقل رسوند.
ممنونم اطلاعات یا منابعی رو جهت مطالعه بیشتر در این زمینه معرفی نمایید .
با تشکر
در مورد اینکه آیا تاثیر منفی داره یا خیر؟
وقتی شما یک سری مطالب , کلید واژه و meta description هایی بی ربط به موضوع وب سایت تون را منتشر میکنید مسلما اون مطالب توسط crowler های موتورهای جستجو index میشن بنابراین اگر تاثیر منفی نداشته باشه تاثیر مثبتی هم نداره (مگر اینکه اون محتواهای نمونه مربوط به کاره و بیزینس وب سایت شما باشند)
راه حل :
1. شما میتونید توی لوکال سایت تونو نهایی کنید (تمام محتواها و متاها و کلیدواژه ها و تگ ها و alias ها رو تغییر بدید) وبعد از نهایی شدن سایت تونو بارگزاری کنید.
2. میتونید از دستوراتی در htaccess استفاده کنید که به crowler ها بگه فعلا صفحات سایت تونو Index نکنه
3. از قابلیت noindex در مدیریت محتوای جوملا استفاده کنید
تا موقعی که data هاتون تصحیح نشده.
-
-
با سلام
ممنونم از توضیحات خوبتون
متوجه شدم تقریبا .
ولی متاسفانه من هیچ آشنایی با برنامه نویسی و سایت و این کارا ندارم تازه یک ماهه با جوملا آشنا شدم و سایت و راه اندازی کردم .من تا جایی که تونستم مثلا منو ها رو غیر فعال کردم و از رو همون ها منویی جدید ساختم و بخش هایی دیگر هم به همین شکل . این کار هم بنظر شما درسته ؟
برای موضوع لوکال هم نمیدونستم تازه فهمیدم باید اول تو لوکال کارمو شروع میکردم .
این مراحلی هم که شما فرمودید برام یکم سخت هست چون معلوماتم تو این زمینه فعلا کمه
موفق باشید . ممنون
-
-
خواهش میکنم
ضمن خوشامدگویی به شما برای پیوستن به خانواده بزرگ جوملا مطالعه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را به شما پیشنهاد میکنم کلیه مطالب به صورت دسته بندی شده در دسترسن .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)