-
هاستینگ من Zend OPTIMIZER رو نداره
با سلام
دوستان متاسفانه هاستینگ من OPTIMIZER رو نداره که بتونم نسخه جدید مامبو رو نصب کنم.
حدود یک ماه پیش من روی همین هاستینک مامبو نسخه MamboV4[1].5.3s_Farsi رو نصب کردم
جون این نسخه برای نصب نیاز به Zend OPTIMIZER نداشت.
با شرکت هاستینگ خودم هم تماس گرفتم اما گفتند سرویس ما همینی که هست و جواب سر بالا بهم دادند.
دوستان عزیز اگر راهی هست که من هم بتونم از مامبو نسخه جدید استفاده کنم ممنون میشو بهم بگید.
در ضمن من نسخه MamboV4[1].5.3s_Farsi رو در حال حاضر نصب کردم .
آیا میتونم بدون Zend OPTIMIZER این نسخه رو به نسخه جدید ارتقا بدم؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-19-2006 02:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: هاستینگ من Zend OPTIMIZER رو نداره
سلام
همان طور که خودتون گفتید مسئولین سرور شما جوا سر بالا دادند من بودم همین امروز هاستم را عوض می کردم چون با اینها نمی شه کار کرد
و در مورد استفاده از مامبو فوق حرفه ای بدون zend ممکن نیست ولی امروزه zend رو هر سرور ای نصب هست حتی سرور بقالی ها (ببخشید با شما نبودم با بعضی از شرکت های هاستینگ بودم فکر می کنن سر گردنه است اصلا جواب درست حسابی نمی دن)
یا علی/خداحافظ
-
-
سلام و ممنون
آقای احمد زاده من هاستینگ رو الان 2 ماهه که گرفتم و پول زیادی هم
نسبت به این هاستینگ دادم .اگه هاستینگ رو عوض کنم مساوی با از دست دادن 100 هزار تومن هستش.
چون پول من رو که پس نمیدن.
پس باید بالاخره با کمک و لطف جناب فیروزمندان و بقیه دوستان یک راهی براش پیدا کنم.
آقای فیروز مندان به دادمون برسید لطفا.
پایدار باشید.
-
-
دوست عزیز....
همونطور که جناب احمدزاده گفتند استفاده از مامبو فوق حرفه ای بدون استفاده از Zend امکان پذیر نیست...
شما با فشار به هاستینگ شاید بتونید کاری بکنید ....
و اما یک سوال ... چند مگابایت هاست اجاره کردید برای یکسال به قیمت 100 هزار تومان !!!؟؟؟
-
-
سلام
و اما یک سوال ... چند مگابایت هاست اجاره کردید برای یکسال به قیمت 100 هزار تومان !!!؟؟؟
برای من هم جاس سوال داره ؟!!!
یا علی/خداحافظ
-
-
سرور بدون زند با پشتیبانی بد و ... ۱۰۰ تومن؟
همیشه هاست رو با پرداخت ماهانه بگیرید که اگه راضی نبودید بتونید کنسل کنید. نه اینکه پول رو بدبد و بدویید دنبال طرف که بهتون جواب سر بالا بده.
-
-
دوستان و همكاران محترم
سلام
من با همچين مشكلي برخورد كردم. البته سرور در دسترس خودم هست . اما وقتي Zend رو روش نصب ميكنه . كنترل پانل(Plesk 7.5.6) از كار ميافته . از آنجا كه مامبو CMS محبوبي هست و ممكنه برخي كاربران ما بخوان از ورژن جديد آن استفاده كنند لذا خواهشمندم در صورتيكه همكارن محترم مطلبي جهت رفع اين مشكل در اختيار دارند ما را در جريان بگذارند . البته من با ساپورت Plesk مكاتبه كردم . تا ببينم اوونا چي ميگن . لازم به عرض است سرور ما windows 2003 و كنترل پانل Plesk windows 7.5.6 ميباشد . چنانچه همكار محترمي ما را راهنمائي كنند به پاس قدرداني يك هاست 100 مگابايت با ترانسفر نامحدود در اختيارشان قرار خواهيم داد.
با تشكر
عليرضا طليس چي
شركت فن آوري اطلاعات ايليا
-
-
دوستان محترم
با راهنمائی ساپورت plesk من تونستم مشکل رو حل کنم . جوابیه ساپورت plesk رو اینجا میذارم که اگر همکاران محترم چنین مشکلی داشتند آن را زود حل کنن.
Plesk control panel stopped working after Zend Optimizer installation. What is wrong?
Product versions this article applies to:
Plesk 7 for Windows
Plesk 7.5 for Windows
The matter is that Zend sets a value for php.ini file in registry.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PHP\IniFilePath=C:\WIN DOWS
Therefore all .php scripts on the server start to use this setting and go to C:\WINDOWS\php.ini file for PHP configuration.
To fix this problem it's necessary to clear value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PHP\IniFilePath. Then all .php scripts will start to use correct .ini files.
-
-
سلام
با تشکر از آقای عليرضا طليس چي که با این کار ما را خوشحال کردند و امیدواریم که مسئولین سرور ها مثل ایشان باشند که برای راحتی کاربران تمام مسائل مورد نیاز را فراهم می کنند
اگر به مشکلی در مورد با مامبو برخورد کردید ما در خدمتتان هستیم
یا علی/خداحافظ
-
-
حالا كه Zend OPTIMIZER رو خيلي از سرور ها نيست چيكار كنيم؟
با سلام خدمت مامبويي هاي عزيز
[size=10pt]از اينكه جواب سوال من رو ندادين خيلي خيلي ممنونم و اميدوارم موفق باشين.[/size]ولي به هر حال با تعقيب نوشته هاي دوستان متوجه جريان شدم . البته قبلا هم شده بودم . يعني وقتي كه روي لوكال پي سي نصب كردم فهميدم كه اين نرم افزاره نباشه كار خيطه . ولي حيف به اين مامبو ورژن جديد كه اين عيب بزرگ رو داره! و بايد چاره اي براش بينديشين !
در ضمن آقا فوژان هم بدك نيستش ها ... روش فكر كنين براي آينده .
حالا مشكل رو حتما بايد با zend optimizer حل كنين؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)