-
مشکل در نمایش منو ها بعد از دو زبانه کردن
سلام
قالبی را طبق آموزش هایی که موجود بود دو زبانه کردم ولی هم در قسمت فارسی هم انگلیسی منوهای اصلی ( منویی که پیش فرض بود ) را نیز همراه منوی انگلیسی در قسمت انگیسی و همراه منوی فارسی در قسمت فارسی نشان میدهد. چه باید بکنم؟
ضمنا منوی انگیسی و فارسی که ساخته شده استایل های منوی اصلی را ندارد و به صورت لینک هایی ساده می باشد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از nastaran.t عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
02-10-2015 11:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منوی پیش فرض رو بدون تغییر بذارید . دو دسته منو باید ساخته باشید یکی واسه زبان فارسی و یکی برار زبان انگلیسی ، بعد هرکدوم رو تو زبان مربوط فعال کنید و ماژول منو رو بهش اختصاص بدید
-
-
منم همین کار رو کردم، منتها بازهم منوی پیش فرض رو هم در صفحات فارسی هم انگلیسی علاوه بر منوی آن زبان نشان میدهد، ضمنا منوهای مختص هر زبان بدون استایل و فقط لینک هستند.
-
-
سلام به احتمال زیاد داخل قالب هم باید منو پیش فرض از اصلی به اونیکه میخواهی تغییر بدی
-
-
سلام
قالب ltr بوده و شما rtl کردید ؟
یا نه قالب دو زبانه داشتید و می خواید سایت دو زبانه داشته باشید ؟
-
-
سلام،
sirati جان: نه قالب دو زبانه نبوده، کلا چپ چین بوده، من rtl ش کردم
چهارسوق جان : چطوری از داخل قالب هم باید منو پیش فرض از اصلی تغییر بدم؟ به چی تغییر بدم؟ منوی فارسی یا انگلیسی؟
-
-
مشکل شما توی ساخت منوها ست شما باید یه منوی اصلی برای هر زبان درست کنین و ماژول منو رو هم بهش مرتبط کنین و از توی تنظیمات نمایش باید برای هر زبان رو به خودش اختصاص بدین...
موفق و موئید باشید.
-
-
سلام
من همه این کارهایی که فرمودید رو انجام دادم، قبلا هم یه سایت دیگه رو همینجوری دو زبانه کردم، این یکی نمیدونم چرا اینجوری میشه
کار دیگه ای پیشنهاد ندارید؟ ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)