-
فرمت pnj در اکسپلورر
سلام دوستان . من بعضی از image ها رو با فرمت pnj برای تمها استفاده میکنم . در IE.6 مشکل داره اما در FF و IE.7 مشکل نداره و این در حالی هست که به intelace بودن اونها به شدت نیاز دارم و gif هم همین مشکل رو با 6 داره .
میدونم درباره مامبو نیست اما فکر میکنم برای ساخت تمپلیت مامبو نیاز باشه . به هر حال اگه خیلی متفرقه بود مدیران پاکش کنند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-19-2007 04:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فرمت pnj در اکسپلورر
منظور شما interlace هست؟
میشه یه نمونه از این فایلهای PNG که میگید مشکل داره رو اینجا لینک بدید
-
-

البته اگه اینو روی یک زمینه تیره چک کنید بهتر دیده میشه
-
-
خوب اینجوری معلوم نمیشه!
دقیقا مشکلی که با ie6 دارید چیه؟
-
-
شما این سایت رو ببینید. قسمت هدر هر ماژول رو با FF و IE.7 و 6 تست کنید :'(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته لازم به ذکره که کپی رایت رو خود سفارش دهنده تغییر داده . منو موأخذه نکنید :-X
-
-
این مشکل بر می گرده به یکی از هزاران باگ Internet explorer 6 کاری که شما می تونید بکنید این هست که از فرمتی مثل JPEG استفاده کنید یا تصویر PNG شما در حال 256 رنگ نباشه.
در ضمن توصیه می کنم قبل از اینکه مشکل PNG ها رو با Internet explorer 6 حل کنید ، کمی قالب رو استاندارد تر کنید تا در FireFox به این صورت نمایش داده نشه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمی هم از نظر گرافیکی بهتر کار کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
[quote author=alireza_farshid link=topic=5985.msg35769#msg35769 date=1177010848]
شما این سایت رو ببینید. قسمت هدر هر ماژول رو با FF و IE.7 و 6 تست کنید :'(
البته لازم به ذکره که کپی رایت رو خود سفارش دهنده تغییر داده . منو موأخذه نکنید :-X
[/quote]
شما بهتره از انجمن پشتیبانی سیستم مدیریت محتوای نیستان استفاده کنید !
اینجا انجمن تخصصی مامبولرن هست.
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به بیستون دات نت میباشد و هرگونه کپی برداری ممنوع است
این وبسایت بوسیله سیستم مدیریت محتوای نیستان پیاده سازی شده است.
-
-
فرهاد جان عیبی نداره ، بالاخره یک روزی فرهنگ ما ایرانی ها ، هم برای استفاده از برنامه های GNU/GPL ارتقاء پیدا می کنه. اون وقت هست که دیگه فیلم هایی مثل FILM 300 برای ما درست نمی کنن!
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
جناب نوری شما بهتره به لایسنس gnu و نرم افزارهای کدباز یه بار دیگه نگاهی بندازین
اگه شما ناراحتید جواب ندید . من در انجمن مطرح میکنم و دوستان حواب میدن و بنده هم در حد اطلاعات خودم جوای سوالات دوستان رو میدم . اگه قرار بود این امکان در نرم افزارهای کد باز نباشه اصلا فلسفه وجودی اینها چیه؟
در ادامه هم شما بهتره جوملا و میترا رو هم که با استفاده از مامبو کار میکنند رو هم به چالش بکشید .
شما یک بار دیگه هم همین حرف رو زده بودید که بنده برای کشیده نشدن کلوپ به بحث های فرسایشی و بدرد نخورد جواب اون رو هم ندادم . پس لطف کنید و فضا رو جنجالی نکنید
-
-
[quote author=سیادتی link=topic=5985.msg35776#msg35776 date=1177013405]
فرهاد جان عیبی نداره ، بالاخره یک روزی فرهنگ ما ایرانی ها ، هم برای استفاده از برنامه های GNU/GPL ارتقاء پیدا می کنه. اون وقت هست که دیگه فیلم هایی مثل FILM 300 برای ما درست نمی کنن!
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
من نگفتم ایرادی داره
مگه تا همین الان در پاسخ دادن به سوال های فراوان این اقای محرتم کوتاهی شده
اما ایشون کاری که مال خودشون هست رو به این صورت توجیه میکنه :
[quote author=alireza_farshid link=topic=5985.msg35769#msg35769 date=1177010848]
[/quote]
من چیزه دیگه ای نمیگم...
قضاوتش پای کاربرا و خود شما
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)