-

نوشته اصلی توسط
محسن بهرا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر نکنم بشه کاری کرد بهتره به فکر یه قالب بهتر بدون این مشکلات باشی!!!

میشه ! فقط قایل قالب راباید ویرایشکرد و کد دستوری که عکس را فرامی خوانه و اندازه عکس مورد نظر را بهش بدی و قرار بدی تو همین css قالب / فقط من نمی دونم کجایی قالب باید قرار بدم تا بتونم برای هدر عمل کنه این دستور. دستورش را از دوستان عزیز تو همین تاپیک د پست های بالایی گفته . ولی مشکل من اینه مسلط نستم که دقیق همن جایی که مد نظرم هست برای هدر را دست کاری کنم
ولی این کار ها نشد ندارن فقط حوصله و تمرین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-14-2015 11:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برو ببینم موفق می شی!!!!!؟؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
eh.sa.s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه ! فقط قایل قالب راباید ویرایشکرد و کد دستوری که عکس را فرامی خوانه و اندازه عکس مورد نظر را بهش بدی و قرار بدی تو همین css قالب / فقط من نمی دونم کجایی قالب باید قرار بدم تا بتونم برای هدر عمل کنه این دستور. دستورش را از دوستان عزیز تو همین تاپیک د پست های بالایی گفته . ولی مشکل من اینه مسلط نستم که دقیق همن جایی که مد نظرم هست برای هدر را دست کاری کنم
ولی این کار ها نشد ندارن فقط حوصله و تمرین

به جای اینکه اینقدر وقت بزاری برا حل مشکل به نظر خودت بهتر نیست یه قالب دیگه نصب کنی؟؟؟؟
من خودم طراح چند تا وبسایت حرفه ای هستم!!(خیلی معروفم)
نمونه کارام:
softja.ir
softmb.ir
smsfarimanit.ir
و...
-
-

نوشته اصلی توسط
محسن بهرا
برو ببینم موفق می شی!!!!!؟؟؟؟

حالا اساتید می آین وکمک می کنم و هر طوری شده بخاطر تو هم که شده درتش می کنم 
این طوری هم نشه شده من کل زبان های برنامه نویسی مرتبط بااین قالب را فول بشم و قالب را به سلیقه خودم ویرایش کنم .... اون روزدیر نسیت ....
-
-

نوشته اصلی توسط
eh.sa.s
حالا اساتید می آین وکمک می کنم و هر طوری شده بخاطر تو هم که شده درتش می کنم
این طوری هم نشه شده من کل زبان های برنامه نویسی مرتبط بااین قالب را فول بشم و قالب را به سلیقه خودم ویرایش کنم .... اون روزدیر نسیت ....

موفق باشی
سایتا رو دیدی؟؟؟؟پایین کپی رایتشو هم دیدی؟؟؟؟طراحیش خوبه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
محسن بهرا
موفق باشی
سایتا رو دیدی؟؟؟؟پایین کپی رایتشو هم دیدی؟؟؟؟طراحیش خوبه؟
بله دیدم
یکیش باز نمی شه
یکیش هم طراحیش میثم سروری است
فقط یکش خودتی که اون هم سایتی به نظر من (البته نظر منه) یک سایت معمولیه با طراحی ساده 
از یک طراح انتظار طرح کلیشه نمیره / مگرنظر شخص سفارش دهنده اون سوری باشه
ان شاالله که موفق باشی
-
-
حرف حق جواب نداره!!
آره اون سایت آخری رو من طراحی نکردم
دارم یه سایت برای طراحی وبسایت می سازم می خوام پول پارو کنم!!!حالا ببین
-
-
اون سایتم(softmb.ir)رو نمی دونی چرا باز نمی کنه؟؟؟؟
-
-
با عرض سلام من هدر سایتم رو عوض کردم ولی هدرش بد شد بعد هدر اولیه رو دوباره جایگزین کردم ولی تو صفحه همون هدر تعویض شده نمایش داره می شه میشه اساتید بگن چیکار کنم؟
سوال دوم هم می خوام هدر عوض شه هم عریض تر شه هم لوگوی توش حذف بشه هم اگه شد عکسای توی هدر اسلاید شو بشه
-
-
آدرش سایتم هم vistacolor.ir
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)