سلام خسته نباشید
یه سایت quick start از یه سایت دانلود کردم اما وقتی نصب میکنم با نسخه دمو ای که نشون دادن خیلی فرق داره و اینکه بعضی از جاها ارور میده
کسی میتونه کمک کنه قالب بزارم

سلام خسته نباشید
یه سایت quick start از یه سایت دانلود کردم اما وقتی نصب میکنم با نسخه دمو ای که نشون دادن خیلی فرق داره و اینکه بعضی از جاها ارور میده
کسی میتونه کمک کنه قالب بزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای اینکه بستهی نصبی با نسخهی دموی آن دقیقا شبیه هم باشند، باید افزونههایی رو که در دمو هم وجود دارند، نصب کنید.
همرونصب میکنم اما جای اینکه دقیقا اون ها کجاست معلوم نیست
میشه راهنمای کنی ایمیلتو بدی برای شما بفرستم بررسی کنید
ویرایش توسط pesar_taha : 02-14-2015 در ساعت 06:28 AM دلیل: اشتباه تایپ
دوست گلم انتهای آدرس سایتت صفحه اصلی این رو اضافه کن ?tp=1 یعنی آدرس این باشه yoursite/index.php?tp=1 اینو بزنی موقعیت های قالبتو نشون میده میتونی راحت خودت ماژول ها رو تو اون موقعیت قرار بدی.
ضمنا بعضی از quick start ها افزونه ها رو گذاشتن تو بسته ولی نصب نکردن ... برای این کار برو ::: افزونه ها > مدیریت افزونه ها > کاوش دکمه جستجو
این اونایی رو میاره که توی بسته هست ولی نصب نشده همه رو علامتدار کن .بزن نصب
موفق.
اطلاعات بیشتری بدید تا راهنمایی بهتری بگیرید لینک دموی قالب، نام بسته نصبی و ....
BT Moda اسم قالبنوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم دمو
آدرس سایتی رو کا قالب روش نصب کردی بده ببینم
رو wamp نصب کردم چجوری نشون بدم عکس بگیرمنوشته اصلی توسط محسن بهرا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
عکس بگیرید ولی اگر بالا باشه بهتر میشه کنترل نمود
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)