-
افکت دادن به تصویر در جوملا
با سلام
دوستان یه قالب با بسته نصبی دان کردم، در این قالب با استفاده از ماژول HTML دستی سه تا تصویر گذاشته بود که وقتی روی هر تصویری ماوس میومد با افکت جالبی این تصاویر حرکت میکردن، مثلا میچرخید و از چپ و راست اسلاید میشد، من تصاویری که استفاده کرده بود رو عوض کردم و یه تصویر از خودم گذاشتم بازهم این افکت رو داشت، ولی وقتی خود قالب (بدون بسته نصبی) رو نصب میکنم اینطور نمیشه، یا مثلا در همون بسته نصبی هم خودم ماژول ایجاد میکنم افکت نداره، سوالم اینجاست:
1 ـ این تصاویر با چه کدی اینجور میشن؟
2 ـ این کدها در اینترنت موجود هست؟
3 ـ در چه محلی باید این کدها وارد بشه که بتونم با HTML دستی همچین چیزی بسازم؟
اساتید لطفا بی سوادی توضیح بدید که من کدنویسی بلد نیستم 
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2015 12:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
احتمالا در بستهی نصبی پلاگینی برای اینکار نصب شده.
از مدیریت پلاگینها ببینید چنین پلاگینی وجود داره یا خیر.
-
-
-
-
افزونه های زیادی هستند که این کاررو انجام میدن ( به تصاویر افکت می دهند ) درون بسته نصبی پلاگینی و جود داره که مسئول دادن افکت به تصویره، شما می تونید پلاگین رو دانلود کنید و در سایت خود بکارببرید
سرچ کنید : joomla image effect
-
-
با سلام
هیچ پلاگینی نصب نشده، چون همراه قالب فقط یه پلاگین داده برای نصب که مربوط به منو هست، احتمالا دستی کد دادن، چون اگه پلاگینی باشه من هم میتونم ببینم و چنین ماژولی ایجا کنم، در ضمن، هم متن ها افکت دارن و هم تصاویر
این چیزی که دوست عزیز معرفی کردن پولی هست، چندتا دیگه هم پیدا کردم پولی و یکی دیگه اصلا به درد این کار نمیخوره
نمیشه در جوملا فهمید که به ماژول چه چیزی اختصاص دادن یا چه کدی؟
با سپاس
-
-
با سلام
هر قالب به صورت بسته نصبی یک سری پلاگین برای این افکت ها دارند و اگر قالب را جداگانه نصب کنید باید حتما پلاگین های مربوطه نصب گردد و حتی برخی تصاویر حتما باید کلاسشون هم حفظ شود
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)