سلام من تو اینترنت یه پلاگین یا ماژول گرفتم حالا میخام با جوملا 3 سازگاری داشته باشه چیکار کنم

سلام من تو اینترنت یه پلاگین یا ماژول گرفتم حالا میخام با جوملا 3 سازگاری داشته باشه چیکار کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سعی کنید برای نصب ماژول حتما از نسخه جوملا و نسخه اون ماژول با هم یکی باشند/ نصب نسخه های که با هم متفائت باشند احتمال ایحاد مشکلدر سایت دارند.
ماژول ها اگه با موفقت و درست نصب شده باشندو قابلیت آپدیت داشته باشند به وسیله جوملا هشدار وجود نسخه بالاتر می کنند و از اون طریق مدیریت جوملا خود ماژول به بالاتر ارتقا پیدار می کند.
بهتر کار یکی بود نسخه ماژول با سایت است که با هم مچ باشن.
موفق باشید.
میگم حالا فکر کنید من ماژولم 2.5 هست میخام ببرمش 3 بکنم چیکار کنمنوشته اصلی توسط eh.sa.s [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتره ببینید برای ماژول مورد نظرتون ، ویژه نسخه 3 جوملا هم منتشر شده یا نه!نوشته اصلی توسط pesar_taha [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
احتمال پیش اومدن مشکل برای سایتتون هست اگه ماژول 2.5 را برای ح3 نصب کنید ./بهتره نقد کار کنید و دنبال ویرایش برای جوملا 3 ماژولتون باشید .
موفق باشید
یعنی اینقدر کار میبره سایتی نداریم که کد 2.5 به 3 تبدیل کنهنوشته اصلی توسط eh.sa.s [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)