سلام من امروز یه ماژول از اینترنت دانلود کردم وقتی ماژول امار بازدید سایت رو توی جوملا نصب کردم دیگه سایت بالا نیومد حتی پنل مدیریت هم بالا نمیاید
مشکل من چیست؟
ادرس سایتmiladskyraping.com

سلام من امروز یه ماژول از اینترنت دانلود کردم وقتی ماژول امار بازدید سایت رو توی جوملا نصب کردم دیگه سایت بالا نیومد حتی پنل مدیریت هم بالا نمیاید
مشکل من چیست؟
ادرس سایتmiladskyraping.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
ماژول که استفاده کردید با نسخه جوملای شما هم خوانی نداشته.
سلام
اگه نمیتونید وارد مدیریت هاستتون بشید مشکل رو با پشتیبانی در میون بذارید و از اونا بخاید که اخرین نسخه رو بهتون بدن یا اینکه همین تنظیماتتونو ازشون بخاید که اطلاعات مربوز به افزونه ی نصبیتونو از سایت بردارن
موفق باشید
نوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وارد مدیزیت هاست میشه ولی وارد مدیزیت جوملا نمیشود مشکل از چیست؟
نوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل رو بیان کردند افزونه با جوملای شما سازگار نبوده یا مشکل داره و دسترسی رو براتون مسدود کرده
بهترین کار همونه که گفتند از مدیریت هاستینگ ( جایی که هاست خریده اید ) درخواست بدید سایتتون رو به روزی که قبل از به هم ریختن بوده بر گردونند
دوست عزیز
می تونید از مدیریت هاست خود اقدام به ریستور کردن دیتابیس کنید به تاریخ یک روز قبل از مشکل !
موفق باشی.
مرسی مشکلم حل شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)