سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: سوال درباره نصب مامبو و appserv-win32-2.4.5

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سوال درباره نصب مامبو و appserv-win32-2.4.5

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت ادمین های سایت
    من مامبو Mamboo453Pro را بر روی لوکال نصب کردم اما چند مشکل در زمان نصب بوجود آمد در صورت امکان من را راهنمایی فرمایید:

1- برنامه appserv-win32-2.4.5 را بروی سیستم خودم نصب کردم اما پس از اتمام نصب برنامه بصورت کمل اجرا نشد (تمام مراحل نصب را از روی آموزش مربوط به نصب appserv-win32-2.4.5 رفتم) فکر کنم قسمت SQL برنامه درست اجرا نشد چون آیکون مربوط به SQL هم در قسمت مربوط به نصب نشان داده نمی شد و طبق آموزش پس از نصب برنامه باید یک آیکون در پایین سمت چپ ویندوز دیده می شد که این اتفاق رخ نداد.

2-چون با مشکل بالا مواجه شدم از برنامه easyphp1-8 استفاده کردم و سپس برنامه Zend Optimizer را نصب کردم که بدون هیچ مشکلی توانستم وارد سایت بشوم (بصورت لوکال) فقط در زمانی که می خواستم یک قالب جدید در قسمت مدیریت نصب کنم پس از انجام مراحل نصب قالب مورد نظر در قسمت قالب های مربوط به کاربران اضافه می شد.حالا آیا این مشکل به خاطر استفاده من از برنامه easyphp1-8 هست یا خیر مشکل از جای دیگری هست؟

3- در صورت امکان اگر کسی هاست مجانی حتی برای مدت کم سراغ دارد که بتوان روی آن مامبو Mamboo453Pro را نصب کرد لطفا به من هم بگه (من بر روی یک هاست مجانی نصب کردم اما متاسفانه برنامه Zend Optimizer روی آن نصب نیست و نمی توانم استفاده کنم)

4- درباره امنیت بامبو :
    به عنوان مثال در PHP-NUKE یک بخش وجود دارد که می توان با استفاده از آن امنیت سایت را بیشتر کرد که به فارسی به نگهبان ناک معروف است .
    حالا سوال من اینجاست آیا در مامبو هم چنین چیزی وجود دارد یا اینکه اصلا مامبو احتیاج به این برنامه و برنامه هایی از این دست ندارد و فقط با ست کردن دسترسی روی فایل ها و دایرکتوری ها و همچنین گذاشتن پسورد برای دایرکتوری آدمین امنیت خوبی دارد.(البته مقاله های مربوط به امنیت را خواندم اما چیزی متوجه نشدم)

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی