-
انتقال مطالب جوملا 2.5 به 3.3
سلام و عرض ادب.
دوستان ببخشید چطور میتونم مطالب جوملا 2.5 رو به جوملا 3.3 منتقل کنم.
سایتم مطلب زیاد داره اگه بخوام دستی اینکار رو کنم طول میکشه.
از طریق کامپوننت ارتقا هم رفتم سایت به 3.3 ارتقا پیدا نمیکنه یعنی به هیچ ورژنی ارتقا پیدا نمیکنه.
از لحاظ جدول هم جدول مطالب جوملا 2.5 فیلدهاش بیشتره یعنی 34 به 30.
اگه دستور sql باشه که بتونم همه رو یه جا منتقل کنم بزارید ممنون میشم یا هر روشی دیگه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از hosseintv عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
02-18-2015 03:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
برای اینکار اول از تمامی سایت بکاپ بگیرین...
بعد با رفتن به مدیریت افزونه ها ماژول ها و زبان و تمپلیت و... ببینین که کدوم برنامه ها با جوملای نسخه های جدید سری 3 سازگار هست اگر نبود باید پاکشون کنین و بعد از آپدیت به نسخه ی 3 اگر سازگار بودن آپدیت های جدید رو نصب و الا از برنامه ای دیگر استفاده باید بکنید.
بعد به این مسیر بروید System → Global Configuration → Server tab و بعد Error Reporting رو روی maximum بزارید
به این مسیر بروید Extensions → Plugin Manager و سپس Remember Me رو در داخل filter وارد و سرچ کنین بعد پلاگین موردنظر رو غیرفعالش کنین.
باز هم یه بکاپ بگیرین.
بعد برای آپدیت به مسیر Components → Joomla Update بروید purge cash رو بزنید اگر آپدیتی پیدا کرد آپدیتش کنین و الا مرحله ی بعد رو هم انجام بدین
بر روی optiions گوشه سمت راست کلیک کنید و برای update server از منوی آبشاری Short Term Support رو انتخاب و سیو کنید باز به مسیر بالا بروید و اپدیت نمایان خواهد شد و سایت رو آپدیت کنین.
موفق و موئید باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از Hamed2008 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)