-
تنظیمات جوملا برای ارسال لینک مطلب به دوستان
سلام دوستان خسته نباشید
من شنیدمکه با تنظیمات خود جوملا 2.5 این امکان وجود داره که مطلب خاصی در صحه را بتونیم براش امکان ارسال به دوستان بذاریم؛ اگه ممکنه کمکم کنید و بگید این تنظیمات و نمایش اون پایینه تمامی مطالب در سایت به چه صورنی هست
ببینید در واقع میخوام پایینه کلیه مطالبم این گزینه رو بذارم که مطلب بالا رو برای دوستانتان ارسال کنید و مثلا فرد بتونه با کلیک بر روی این گزینه لینک مطلب رو به ایمیل دوستانش بفرسته یا یه همچین چیزی
ممنون میشم اگه کمکم کنید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-16-2015 08:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
در جوملا فقط یک آیکون در بالای مطالب به این منظور تعبیه شده که برای شما که نیاز به مورد حرفه ای تر دارید میتونید از افزونه های پیشنهادی زیر استفاده نمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
-
-
میشه لطفا بگید تنظیمات لازم برای آوردن اون آیکون چه جوریه؟ مایلم اونم خودم امتحان کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید...
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
در جوملا فقط یک آیکون در بالای مطالب به این منظور تعبیه شده که برای شما که نیاز به مورد حرفه ای تر دارید میتونید از افزونه های پیشنهادی زیر استفاده نمایید:
موفق باشی
میشه لطفا بگید تنظیمات لازم برای آوردن اون آیکون چه جوریه؟ مایلم اونم خودم امتحان کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید...
-
-
سلام
وارد قسمت تنظیمات منو/مطلب بشید و در قسمت گزینههای مطلب، آیکن پست الکترونیک رو تنظیم کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
H@m3d
سلام
وارد قسمت تنظیمات منو/مطلب بشید و در قسمت گزینههای مطلب، آیکن پست الکترونیک رو تنظیم کنید.
ممنون از راهنماییتون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)