-
کامپوننت فروش
باسلام
می خواهم از یک کامپوننت فروش آون لاین استفاده کنم
به نظر شما کدام یک بهترین سرویس را می دارد و نسخه کامل و سالم فارسی آنرا ازکجا تهیه کنم . و اگر از شرکت خارجی تهیه کنم . برای فارسی کردن آن با مشکلی نخواهم داشت.
من کمی با این دو کامپوننت آشنایی دارم ولی شک دارم . به نظر شما کدام بهتر است. و برای تهیه آن از چه کانالی اقدام کنم
Hikashop
Virtuemart
ارادتمند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-18-2015 06:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
معروفترین همون Virtuemart هست که فارسی اون هم موجوده.
برای برنخوردن به مشکل میتونید نسخهی اصلی رو از سایت سازنده ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) دریافت کنید.
-
-
سلام دوست بزرگوار
با تشکر از لطف و راهنمای تان
من ویرچومات را از سایت مورد نظر جنابعالی دریافت و نصب نمودم لیکن در تنظیمات آن با مشکل روبرو شدم .
مثلا نمی توانم تصویر چند محصول را در یک ردیف تنظیم نمایم کلیه محصولات به صورت عمودی زیر هم قرار می گیرند.
ارادتمند
-
-

نوشته اصلی توسط
comroud
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست بزرگوار
با تشکر از لطف و راهنمای تان
من ویرچومات را از سایت مورد نظر جنابعالی دریافت و نصب نمودم لیکن در تنظیمات آن با مشکل روبرو شدم .
مثلا نمی توانم تصویر چند محصول را در یک ردیف تنظیم نمایم کلیه محصولات به صورت عمودی زیر هم قرار می گیرند.
ارادتمند
سوال تونو از تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیگیری لطفا از ارسال اسپم اکیدا خودداری کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)