-
rtl کردن قالب
سلام خسته نباشید
من یه بسته نصبی گرفتم که rtl نداره میخام خودم راست چینش کنم اما تو آموزش ها نوشته template.css رو باید تغییر بدم که این بسته template.css نداره
یا تو یه بسته دیگه توی index.php اصلا تگ head , body نداره
از کجا بفهمم باید چی رو تغییر بدم؟؟؟ممنونم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2015 09:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
template.css نام استایل قالب می باشد که بر روی اکثر قالب ها به همین نام است ولی ممکن است طراحان نام دیگری را برای style در نظر بگیرند به طور مثال main.css یا style.css باید بگردید دنبال همچین فایلی
-
-
با سلام
در بسته های نصبی اکثرا راست به چپ دارند ولی شما باید زبان بخش کاربری را فارسی انتخاب کنید و ممکنه در تنظیمات قالب نیاز به تنظیم باشد
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
arsham0151
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
template.css نام استایل قالب می باشد که بر روی اکثر قالب ها به همین نام است ولی ممکن است طراحان نام دیگری را برای style در نظر بگیرند به طور مثال main.css یا style.css باید بگردید دنبال همچین فایلی
توی فولدر CSS این فایلا وجود داره grid-responsive , master-chrome , master-ie8 , master-ie9
و توی فولدر css-compiled این فایلا هست fusionmenu , bootstrap , master-6d7f2060dfe4f1530be6ae33c545c4b9 , menu-0bd9216e42466fc18096fe26584ecfd3 , mediaqueries
البته فایلای master , menu چندین فایل هست که ترکیب اعداد و حروف جلوشون فرق داره
ممنون میشم راهنمایی کنید کوما رو باید تغییر بدم
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
در بسته های نصبی اکثرا راست به چپ دارند ولی شما باید زبان بخش کاربری را فارسی انتخاب کنید و ممکنه در تنظیمات قالب نیاز به تنظیم باشد
موفق باشید
این رو چک کردم اما زبان فارسی نداشت برای نصب کلا هیچی نداشت برای نصب
-
-
سلام
پس خودتون باید برید در قسمت افزونه ها و فایل زبان فارسی را نصب کنید
موفق و پیروز باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
mozhgan22
این رو چک کردم اما زبان فارسی نداشت برای نصب کلا هیچی نداشت برای نصب
ببخشید انقد سوال میپرسم یعنی افزونه ای هست که سایت رو راست چین کنه؟؟ اگر هست ممنون میشم یه لینک واسم بذارین
خیلی ممنون
-
-
با سلام
اگر نسخه جوملا شما 3 است:
و اگر 2.5:
نصب کنید و سپس در مدیریت زبان زبان بخش کاربری را فارسی انتخاب نمایید
موفق باشید
-
-
من یه بسته نصبی گرفتم که rtl نداره میخام خودم راست چینش کنم اما تو آموزش ها نوشته template.css رو باید تغییر بدم که این بسته template.css نداره
یا تو یه بسته دیگه توی index.php اصلا تگ head , body نداره
از کجا بفهمم باید چی رو تغییر بدم؟؟؟ممنونم کمکم کنید????
ویرایش توسط juttt45 : 03-30-2015 در ساعت 01:21 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)