از قسمت مدیریت پلاگینها چک کنید که این پلاگین فعال باشه.نوشته اصلی توسط Captain Black [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

از قسمت مدیریت پلاگینها چک کنید که این پلاگین فعال باشه.نوشته اصلی توسط Captain Black [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چک کردم فعالهنوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
شما باید پلاگین Ja T3 Frame work را نصب کنید (مطابق با ورژن جوملاتون) بعد از مدیریت پلاگین ها اونو فعال کنید. مشکل تون حل میشهنوشته اصلی توسط Captain Black [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
UP
دوستان خواهشا کمکم کنیداگر فکر میکنید مشکل از قالب هست بگید عوضش کنم
با سلام
دوست عریر شب اگه تا شب مشکلتون حل نشد من وقت می گذارم ببینم دقیقا چیه / الان باید بروم تا شب هم نمی ایم
ان شاالله تا اوت موقع درست شده
![]()
دوستان امکانش هست این ارور
بخاطر wamp باشه ؟![]()
بنظرتون با نصب xampp مشکل حل بشه؟
با سلام
قالب شما نیاز به فریم ورک داره براساس نسخه خودتون دانلود کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
درودنوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نسخه _3.3.6 استفاده میکنم
باید اینو دانلود کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب اگه خود فریمورک نصب نیست، از لینک زیر T3 Framework رو نصب کنید:
علاقه مندی ها (Bookmarks)