سلام
من ماژول آخرین اخبارم رو فعال کردم ولی وقتی رو تیترایی که نشون میده کلیک میکنم به جای اینکه به صفحه مطلب به دوباره میاد تو صفحه اصلی
مشکلش چیه؟

سلام
من ماژول آخرین اخبارم رو فعال کردم ولی وقتی رو تیترایی که نشون میده کلیک میکنم به جای اینکه به صفحه مطلب به دوباره میاد تو صفحه اصلی
مشکلش چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
برخی قالب های دست ساز این مورد را دارند.
شما یک منو مثلا اخبار بسازید و به مجموعه مربوطه لینک دهید. ببیند پس از کلیک درست می شود
موفق باشید
آخه اخرین اخبار که مجموعه نداره خود ماژول، اخبار تازه ای که توی سایت قرار میگیرن رو نشون میده درسته؟نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه میشه ی ذره واضح تر توضیح بدید چون من کار با جوملا رو تازه شروع کردم
خیلی ممنون از لطفتون
ویرایش توسط a.mahdi310 : 02-22-2015 در ساعت 04:50 PM
با سلام
دوست عزیز ، آدرس سایت را بفرمایید تا بتونم چک کنم
قالب های دست ساز براساس itemid قابل متوجه می شوند که در صفحه نخست هستند یا خیر وقتی مطالبی از داخل مجموعه ای بدون منو باشند itemid انها به صورت پیش فرض با صفحه نسخت یکی است و برای همین نمایش داده نمی شود
اگر ادرس سایت را بفرمایید بهتر میشه کمک کرد
موفق باشید
اسم سایت najmossaqeb.irنوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پایین سمت چپ نوشته آخرین اخبار
سایت رو دیدید؟نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید به مجموعه یه منو انتساب بدید تا ماژول کار کنه
با سلام
بله دیدم. دقیفا حسین جان جوابتونو دادند
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)