سلام
افزونه های تجاری جوملا ، معمولا به صورت کد شده به فروش نمیرسند و فقط در سایت فروشنده ذکر میشه که شما مجوز نصب تنها بر روی یک دامنه (و یا شاید چند دامنه) رو دارید و فقط از یک دامنه پیشتیبانی میکنند.
در واقع سیاست اکثر این فروشگاه ها بر اساس اعتماد به مشتری هست و اغلب راهکاری برای ایجاد محدودیت برای کاربران ندارند .
وقتی شما یک افزونه رو از سایت رسمی میخرید ، و اگر افزونه مورد نظر نیاز به لایسنس نداشته باشه و کد نشده باشه، شما میتونید اون رو روی بینهایت سایت نصب کنید و مشکلی از نظر شل و بکدور وجود نخواهد داشت.
اما این که چه اشکالی داره، خوب سازنده یک محصول ، یک قیمتی رو برای محصولش معین کرده و در شرایط استفاده هم ذکر کرده که هر خرید فقط برای یک سایت استفاده بشه.
و اگر راهکاری برای اجرای شرایط مورد نظر قرار نداده باشه ، با این حساب ما به عنوان مصرف کننده میتونیم به این موضوع احترام بزاریم و یا اون رو نقض کنیم! (این دیگه بستگی به وجدان و فرهنگ مصرف کننده داره که برای کار و زحمت دیگران ارزش قائل میشه یا نه...)
در ضمن عدم رعایت این موارد نتیجش میشه وضعیت فعلی نرم افزار در ایران ، یعنی وقتی از تولید کننده حمایت نشه و حقوقش ضایع بشه ، دیگه کسی تولید نمیکنه و همه در حال در جا زدن و کپی و فارسی کردن افزونه های خارجی هستن. (مشکلی که همه کشور هایی که کپی رایت رو رعایت نمیکنن مثل چین ایران و روسیه...)
اکثرا تو ایران کارهاشون رو کد میکنن، چون اولا نمیتونن به کاربر ایرانی اعتماد کنند و در ثانی احتمال اینکه فردا محصول تولید شده توسط خودشون رو در یک فروشگاه دیگه با قیمت کمتر ببینند خیلی زیاد میشه!!!
موفق باشید




پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)