سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: نحوه کد کردن محصولات تجاری جوملا توسط کمپانی های مطرح جوملا

تشکر شده 8 بار در 8 ارسال

نحوه کد کردن محصولات تجاری جوملا توسط کمپانی های مطرح جوملا

سلام . وقتتون بخیر

این سوالم بیشتر پاسخ و مدد مدیران عزیز را مطلبه.

می خواستم بدونم تحت قوانین GPL محصولاتی که با زبان اوپن سورس تولید می شوند اجازه کد شدن ندارن.
    متاسفانه در کشور ما محصولات و قالب هایی که برای فروش گذاشته می شوند توسط incube کد می شوند .
    با بررسی هایی که کردم متوجه شدم که محصولات تجاری که از کمپانی های مطرح جوملا خریداری میشه به هیچ وجه کد نمیشن. (برخی شرکت های روسی محصولاتی داشتن که چون کد میکردن حتی روی جوملا جهانی اجازه انتشار پیدا نکردن و مجبور شدن برای این که در این سایت قرار بگیرند یه نسخه لایت فری ارایه کنند)

حالا با این توضیح وقتی که محصولی بر روی دامنه ای فعال نشده باشه و کد هم نشده باشه پس قابل نصب بروی هزارن سایت هست. یکی از عزیزان فرمودند این لایسنس تنها به خاطر اینه که از اپدیت های جدید و پشتیبانی اون شرکت استفاده کنیم. پس چیزی به نام نال کردن و یا کرک کردن نرم افزار وجود نداره در این زمنیه.

حالا چه اشکالی داره که من محصولی را که خریدم و فقط برای یک سایت هست روی چند تا سایت نصب کنم؟

این مسپله ای که مطرح میکنن که ممکنه کد مخرب و شل داخل کد ها باشه چیه؟ وقتی که من محصول را قانونی خریدم ولی رو چند تا دامین نصب میکنم کد مخربش کجا بود؟

ممنون میشم از بزرگواران کسی پاسخ بده.

لازم به ذکر هست که بحث مفصلی هم در این تا\یک شده بود که مطالعه کردم .

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 103 ارسال
    سلام
    افزونه های تجاری جوملا ، معمولا به صورت کد شده به فروش نمیرسند و فقط در سایت فروشنده ذکر میشه که شما مجوز نصب تنها بر روی یک دامنه (و یا شاید چند دامنه) رو دارید و فقط از یک دامنه پیشتیبانی میکنند.
    در واقع سیاست اکثر این فروشگاه ها بر اساس اعتماد به مشتری هست و اغلب راهکاری برای ایجاد محدودیت برای کاربران ندارند .
    وقتی شما یک افزونه رو از سایت رسمی میخرید ، و اگر افزونه مورد نظر نیاز به لایسنس نداشته باشه و کد نشده باشه، شما میتونید اون رو روی بینهایت سایت نصب کنید و مشکلی از نظر شل و بکدور وجود نخواهد داشت.

اما این که چه اشکالی داره، خوب سازنده یک محصول ، یک قیمتی رو برای محصولش معین کرده و در شرایط استفاده هم ذکر کرده که هر خرید فقط برای یک سایت استفاده بشه.
    و اگر راهکاری برای اجرای شرایط مورد نظر قرار نداده باشه ، با این حساب ما به عنوان مصرف کننده میتونیم به این موضوع احترام بزاریم و یا اون رو نقض کنیم! (این دیگه بستگی به وجدان و فرهنگ مصرف کننده داره که برای کار و زحمت دیگران ارزش قائل میشه یا نه...)
    در ضمن عدم رعایت این موارد نتیجش میشه وضعیت فعلی نرم افزار در ایران ، یعنی وقتی از تولید کننده حمایت نشه و حقوقش ضایع بشه ، دیگه کسی تولید نمیکنه و همه در حال در جا زدن و کپی و فارسی کردن افزونه های خارجی هستن. (مشکلی که همه کشور هایی که کپی رایت رو رعایت نمیکنن مثل چین ایران و روسیه...)

اکثرا تو ایران کارهاشون رو کد میکنن، چون اولا نمیتونن به کاربر ایرانی اعتماد کنند و در ثانی احتمال اینکه فردا محصول تولید شده توسط خودشون رو در یک فروشگاه دیگه با قیمت کمتر ببینند خیلی زیاد میشه!!!

موفق باشید

تشکر شده 8 بار در 8 ارسال
    از توضیحات شما بزرگوار بی نهایت ممنون هستم .
    صحبت های شما کاملا درست هست و هیچ گونه شکی در آن نیست. متاسفانه قیمت نرم افزار ها شاید چندان زیاد نباشه در برابر زحمتی که براش کشیده شده ولی در نهایت با این وضعیت ارزی و ارزش پولیه ما واقعه زیاد میشه و مثلا محصولات تجاری به صورت نسخه پرمیوم و یا دولوپر مثلا شصت یورو هست که با تبدیلش میشه دویست و چهل تومن تقریبا. اون ور که قیمت یه ساندویچ پونزده یورو هست واقعا چهل یورو پولی نیست ولی این جا واقعا زیاده .
    شاید دلیل این که این سوال برام ایجاد شده همینه.

ممنون میشم نظر اساتید دیگر را هم در این زمینه بدونم .