سلام
من می خوام هاست سایت جوملایی خودم رو عوض کنم، می خواستم بدونم که برای انتقال بی مشکل کل دیتای سایت به هاست جدید باید چه کاری انجام بدم؟؟ باید از سی پنل بکاپ بگیرم از سایت و در هاست مقصد ریستورش کنم؟؟
خیلی ممنون

سلام
من می خوام هاست سایت جوملایی خودم رو عوض کنم، می خواستم بدونم که برای انتقال بی مشکل کل دیتای سایت به هاست جدید باید چه کاری انجام بدم؟؟ باید از سی پنل بکاپ بگیرم از سایت و در هاست مقصد ریستورش کنم؟؟
خیلی ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به مدیر سرور جدید بگید خودش این کارو می کنه.
اطلاعات هاست قبلی را می خواد.
شاد باشید.
سلام
بهصورت دستی با آموزش زیر هم میتونید انجام بدید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من با بکاپ که از داخل سی پنل گرفتم به صورت جداگانه هوم دایرکتوری و دیتا بیس رو روی هاست جدید منتقل کردم و تنظیمات دیتا بیس رو هم در فایل php مربوط درست کردم . مشکل این جاست که حالا کلا ارور 403 میده. از سی پنل که ارور های سایت رو دیدم، انگار مشکلش با htaccess هست، بعد از انتقال باید چه کاری کرد که من نکردم و دچار این ارور شدم؟؟
با سلام
کنترل کنید که فایل ها به درستی در پوشه public_html قرار گرفته باشند و در داخل یک پوشه دیگر نباشد
روند انتقال دقیقا همین مواردی است که شما انجام دادید
موفق باشید
ممنون، همه این موارد رو چک کردم! اما هیچ رقمه درست نمی شد! آخرش کل دایرکتوری رو پاک کردم، یه بسته نصبی جوملا ریختم! دوباره ارور داد، پاکش کردم، از ترش ریستور کردم، درست شد!!! احتمالا باید طبق راهنمایی یکی از سایت ها یه فایل htaccess از بسته نصبی جوملا جای فایل قبلی کپی می کردم! به هر حال درست شد به صورت نامعلومی!!نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشکر ازتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)