-
متن ثابت در جوم شاپینگ static text
سلام. من جوم شاپینگ رو چند وقته دارم باهاش کار میکنم.
یک بخشی داره بنام متن ثابت.
میخوام بدونم کاربردش چیه ؟
و از همه مهم تر چجوری میتونم ازش استفاده کنم ؟
توی انجمن های مشابه این سوال رو پرسیدم اما بعد چند روز یک نفر اومد یک جواب داد که : بخش های مختلف جوم شاپینگ میتونی متن وتوضیحات بزاری مثل قوانین و... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک کلمه هم نگفتن که چجوری خوب این کارو بکنم ؟ توی اونجا فقط میشه مطلب اضافه کرد ولی هیچ دکمه ای یا چیزی نداره که تنظیم کنیم که این متن کجای سایت نمایش داده بشه ؟! چجوری نمایش داده بشه و .....
میخوام بدونم آیا کسی پیدا میشه توی اینجا حداقل منو راهنمایی کنه که چجوری از متن ثابت استفاده کنم؟ یعنی بگید که اول برو اینجا اینکارو بکن بعد اینکارو بکن بعد مثلا فلان متن در فلان جای فروشگاهت نمایش داده میشه ....
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-01-2015 04:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
قاعدتا باید از تنظیماتش بتونید این کارو انجام بدید
جهت اطلاعات بیشتر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
در صورتی که لینک بالارو به دقت برسی کردید و کارتون راه نیوفتاد یک اسکرین شات از تنظیمات joomshopping بذارید
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قاعدتا باید از تنظیماتش بتونید این کارو انجام بدید
جهت اطلاعات بیشتر به
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه کنید.
در صورتی که لینک بالارو به دقت برسی کردید و کارتون راه نیوفتاد یک اسکرین شات از تنظیمات joomshopping بذارید
تو لینکی که ارسال کردید اشاره ای به static text نشده بود... اینم عکس از قسمت استاتیک تکست .

-
علاقه مندی ها (Bookmarks)