-
تغییر در قالبی که rtl می باشد
سلام. من از قالبی که rtl هست استفاده می کنم ولی قسمت هایی در سایت هست که مربوط به خود قالب هست و باید فارسی کنم. با استفاده از فاربرباگ کد ها را مشاهده می کنم و تغییر هم می دهم ولی نمی دونم که این کدها مربوط به کدام فایل هست که بتوانم انها را ویرایش و ذخیره کنم. چطور می تونم این موضوع را بفهمم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-01-2015 08:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشی
ویرایش توسط shmata : 03-03-2015 در ساعت 05:49 AM
دلیل: اصلاح لینک
-
-
سلام دوست گرامی
من می تونم در فایل html که در فایر باگ می بینم تغییرات را اعمال کنم تغییرات مربوط به یم فایل متنی روی قالب هست که می خواهم فارسی بشه ولی نمی دونم که این فایل در هاست کجاست و کدام فایل می باشد.
در قسمت dom نیز این کده قابل مشاهده هست ولی....
راهنایی فرمایید
ویرایش توسط shmata : 03-03-2015 در ساعت 05:49 AM
-
-
کسی نیست بلد باشه از دوستان؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
abbas56
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نیست بلد باشه از دوستان؟؟
در پست مربوط به firebug لینک پیشنهادی اصلاح شد
----
اگر کارتون راه نیوفتاد از محتویات پوشه قالب تون یک اسکرین شات تهیه کنید (شامل تمامی فایلها و فولدرها باشد) تا بهتون بگم کدام قسمت را تغییر دهید که مشکل تون حل شود .
-
-
سلام آقای مطاع پور مقاله تان را خوندم ولی نتونستم. اسکرین شات را هم براتون در خصوصی فرستادم. ممنون
-
-
سلام,
آدرس سایت تون رو قرار بدین و بعد بگید کدوم بخش ها رو می خواین فارسی یا راست چین کنید تا دوستان کمک و راهنمایی کنن؛ اینجوری بهتر می تونن راهنمایی کنن و شما هم بهتر می تونید یاد بگیرید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)