-
سلام دوستان
مشکل توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح و راه حل توسط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا شد.
ابتدا این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود و سپس در روت جوملا به پوشه media و سپس پوشه fa-ir و پوشه js بروید و جایگزین فایل calendar-setup.js کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از farhadst عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
03-09-2015 07:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با تشکر از آقای دهشهری عزیز که این راه حل را ارایه کردند. ضمنا توجه به اینکه لینکها برای کسانی که عضو نیستند، نمایش داده نمی شود، بخشی از راه حل اینجا بازنشر می کنم. (البته همه مطلب اینجا نقل نشده است و این روش برای حل بخشی از مشکل است. برای مشاهده کامل مطلب به منبع اصلی آن مراجعه شود)
به نقل از وب سایت رسمی محمدجواد دهشهری:
"برای رفع این مشکل کافیه که تا ارائه بسته بروز رسانی از طرف تیم جوملا به پوشه Media در روت و مسیر نصب جوملا بریم و پوشه fa-IR رو به _fa-IR_ تغییر بدیم . با این روش مشکل حل خواهد شد"
بعد از تحریر:
اگر این نقل مطلب بر خلاف قوانین است، لطفا به سرعت، همینجا به من اطلاع دهید تا حذفش کنم، هدفم فقط این بود که کسانی که عضو نیستند سریعا کمک شوند
-
-
@gig4byte دوست عزیز این روشی که شما گفتید چنتا پست قبلتر از شما توی همین تاپیک توسط ava7777 مطرح شده!
این روش عالی نیست چون باید مدام بین زبان فارسی و انگلیسی سوییچ بشه و تاریخ مطالب هم به صورت میلادی درج بشه!!!!
-
-
سلام
جوملا 3.4 مشکلاتی دارد که به همین علت جوملا 3.4.1 طی هفته آینده منتشر خواهد شد. علت اینکه سایت جوملا فارسی هنوز نسخه 3.4 را منتشر نکرده همین مورد است.
به زودی با انتشار نسخه 3.4.1 مستقیما این نسخه و آپدیت از نسخه های گذشته را منتشر خواهیم کرد.
پیشنهاد میکنم تا انتشار نسخع 3.4.1 به نسخه 3.4 جوملا خود را ارتقا ندهید
یا علی
-
4 کاربر زیر از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
جوملا 3.4 مشکلاتی دارد که به همین علت جوملا 3.4.1 طی هفته آینده منتشر خواهد شد. علت اینکه سایت جوملا فارسی هنوز نسخه 3.4 را منتشر نکرده همین مورد است.
به زودی با انتشار نسخه 3.4.1 مستقیما این نسخه و آپدیت از نسخه های گذشته را منتشر خواهیم کرد.
یا علی
جایی ننوشته نسخه 3.4.1 کی منتشر میشه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
firoozmandan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یا علی
سلام. جناب مهندس فیروزمندان ضمن تشکر از تلاشهای ارزشمند شما، خواستم بدونم فارسی سازی و رفع مشکلاتی که فرمودید به کجا رسید؟ فرمودید یک هفته اما خبری نشد؛ لطفا بفرمایید کی منتشر میشه؛ منتظریم.
پایدار باشید...
-
-
سلام دوستان
با جایگزینی کد فوق مشکل جوملا حل میشه.
اما برای کی2 مشکل ایجاد میشه...
در واقع کد زیر با کی2 سازگار هست:
C.inputField.form.addEvent('submit', function () {
و کد زیر هم با جوملا سازگاره:
C.inputField.form.addEvent('onsubmit', function () {
فرقشون هم در submit و onsubmit هست...
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
-
-
دوستان دیگر این مشکل را ندارند؟
-
-
دروود
در پناه ایزد
-
-
عاقا فرق 3.4.1 با 2.5 چیه؟؟
من درباره 2.5 مطالعه کردم، الان میخوام بنصبم جوملامو 3.4.1 بریزم خیلی فرقشه؟ گیر میکنم؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)