سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: مشکل با جوملا 3.4

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Unhappy مشکل با جوملا 3.4

سلام
    دوستای عزیز لطفا کمک کنید
    تو جوملا به من پیام داد که آپدیت جدید اومده منم زدم آپدیت شد نسخه فعلی من
    Joomla! 3.4.0 Stable
    حالا من ماژول که نصب میکنم و ماژول های قبلیم اون قسمتی رو که تعین میکنم تو چه صفحاتی ماژول نمایش داده بشه رو نداره
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
    حالا نمیدونم چیکار کنم

لطفا راهنماییم کنید
    ریستور هم کردم ولی مشکل حل نشد - باز نسخه جوملا همون جدیده

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 71 بار در 19 ارسال
    سلام - این مشکل برای من هم اتفاق افتاد . قسمت تخصیص منو نداره .
    یه مشکل دیگه من هم عدم ذخیره سازی مطالب یا ماژول ها است . یعنی دکمه ذخیره و ذخیره و بستن کار نمی کنه .

من خودم مشکل رو حل کردم
    اول فایل جوملا رو از سایت گرفتم بعد از حالت فشرده خارج کردم و پوشه های اینستالیشن و تمپلیت رو حدف کردم
    هرچی موند رو تو هاست جایگزین کردم
    مشکل حل شد:d

5. کاربر مقابل از vahid6005 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال
    اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدهیدکه چه کار کردید، راستش خیلی وارد نیستم می ترسم سایتم به کلی خراب بشه. از به روز کردنم هم خیلی پشیمانم.
    من الان نه می تونم زبان سایت رو عوض کنم نه می تونم یک مطلب رو بیشتر از یک بار ذخیره کنم ( اگر بیشتر از یکبار ذخیره کنم، تاریخ کلا به هم می ریزه)
    الان جوملای شما 3.3 است یا 3.4؟ سوال من اینکه که شما جوملا رو برگردوندید به جوملای قبلی یا همین جدیده (3.4) رو از سایت برداشتید. ضمنا جوملای فارسی رو برداشتید یا انگلیسی رو. ( اگه میشه لینک بذارید)
    چه طوری می تونم جوملا رو به ورژن قبلی برگردانم.
    من در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دیدم که مشکل از به روز نشدن بسته زبان فارسیه.
    هم شما و هم هر کس دیگه که می تونه راهنمایی کنه
    ویرایش توسط مبعث آزاد : 03-04-2015 در ساعت 08:15 AM

راه حل مشکل اختصاص صفحه به ماژول در 3.4.0

نسخه 3.4.0 ظاهرا یه سری مشکلات با زبان فارسی داره
    ۱- اگه زبان پیش*فرض قسمت مدیریت، فارسی باشه وقتی یه مطلب رو ادیت کنید تاریخش بهم میریزه (مشابه مشکلی که تو تاریخ کی ۲ بود) اما اگه زبان پیش فرض انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد
    ۲- بازم اگه زبان پیش فرض قسمت مدیریت، فارسی باشه وقتی یه ماژول رو بازکنید قسمت تخصیص منو یا تنظیمات ویژه نمایش داده نمیشه ولی تو زبان انگلیسی مشکلی نیست
    کاربران محترم توجه کنید .

قبل از اقدام به آپدیت، از سازگاری افزونه های نصب شده روی سایت با نسخه 3.4 مطمئن شده تا با مشکل مواجه نشوید .

و حتما قبل از آپدیت ، از سایت فعلی خود بک آپ کامل تهیه کنید تا در صورت لزوم بتوانید به حالت قبل برگردید.

مشکلات احتمالی در بسته های آپدیت بعدی مرتفع میگردد .

8. کاربر مقابل از ava7777 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

از ava7777 تشکر می کنم که این راه حل را ارایه کرد. با این راه حل من توانستم تا حد زیادی مشکلم را حل کنم. البته این نکته را اضافه می کنم که چون قالب مدیریت جوملا را hathor گذاشته بودم، اول نتوانستم زبان پیش فرض مدیریت را به انگلیسی برگردانم. ( یکی از مشکلاتی که جوملای 3.4 دارد این است که در قالب مدیریت hathor اجازه تغییر زبان را نمی دهد.) برای حل این مشکل اول قالب مدیریت را به isis تغییر دادم و بعد در این قالب بود که توانستم زبان پیش فرض مدیریت را به انگلیسی تبدیل کنم.
    البته چون بک آپ گرفتن و استفاده از بک آپ را بلد نیستم، همچنین نمی دانم راه مطمئن شدن از اینکه آبدیت کردن مشکلی ایجاد می کند را هم نمی دانم احتمالا در آینده هم دچار مشکل خواهم شد، همانطور که قبل هم در یک آپدیت دچار مشکل شدم. به نظر می رسد که باید سیستم قبل از آپدیت ما را مطمئن کند، چون ما قبل از آپدیت نمی توانیم مطمئن شویم.
    ضمنا من سه تا سایت دارم که مشکل دو سایت با اختلاف 48 ساعت رخ داد (سایت اول تا 24 اول اصلا مشکل نداشت و سایت دوم 72 ساعت بعد از آپدیت دچار مشکل شد.) و یکی از آنها طبق آخرین آزمایش هنوز مشکل ندارد. اینکه چرا این مشکل از ابتدا برای همه سایتها رخ نداد، برای من سوالی است که هنوز برایش جوابی ندارم.
    ضمنا از عزیزان فعال در به روزسازی بسته فارسی درخواست می کنم به کمک ما تازه واردهای کم سواد بیایند و سریعتر بسته فارسی بدون مشکل را ارایه کنند تا ما نجات پیدا کنیم.
    ویرایش توسط مبعث آزاد : 03-04-2015 در ساعت 11:07 AM

تشکر شده 19 بار در 18 ارسال
    برای رفع مشکل به لینک زیر مراجعه کنید :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

11. 2 کاربر زیر از r.dehshahri عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال
    آقای دهشهری عزیز راه حلی که شما گفتید درواقع جی‌کوئری تقویم جلالی رو از دور خارج می‌کنه!
    اول اینکه وقتی جی کوئری یا فولدر fa-ir تغییر نام داده می‌شه مشکل تب ماژول‌ها هم برطرف می‌شه و دیگه نیازی به تغییر در فایل‌های کامپوننت ادمین نیست
    دوم اینکه با تغییر نام فولدر fa-ir تاریخ‌ها به صورت میلادی نمایش داده می‌شه

با تشکر از آقای دهشهری عزیز که این راه حل را ارایه کردند. ضمنا توجه به اینکه لینکها برای کسانی که عضو نیستند، نمایش داده نمی شود، بخشی از راه حل اینجا بازنشر می کنم. (البته همه مطلب اینجا نقل نشده است و این روش برای حل بخشی از مشکل است. برای مشاهده کامل مطلب به منبع اصلی آن مراجعه شود)
    به نقل از وب سایت رسمی محمدجواد دهشهری:
    "برای رفع این مشکل کافیه که تا ارائه بسته بروز رسانی از طرف تیم جوملا به پوشه Media در روت و مسیر نصب جوملا بریم و پوشه fa-IR رو به _fa-IR_ تغییر بدیم . با این روش مشکل حل خواهد شد"
    بعد از تحریر:
    اگر این نقل مطلب بر خلاف قوانین است، لطفا به سرعت، همینجا به من اطلاع دهید تا حذفش کنم، هدفم فقط این بود که کسانی که عضو نیستند سریعا کمک شوند

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال
    با سلام

یک راه عالی براش پیدا کردم
    اگه شما هم مثل من از آپدیت به 3.4 پشیمون هستین ، نگران نباشید !

مثلا من میخواستم یه گالری تصویر با widgetkit بزارم ولی صفحات تخصیص ماژول وجود نداشت ! یا مثلا زمان انتشار مطالب به هم میریخت ! ولی نگران نباشید با این روش فعلا کارمون را میافته .

برید : سیستم > مدیریت زبان > نصب شده - مدیریت رو از فارسی به انگلیسی تغییر بدید ، حالا برین ماژول رو به صفحاتی که دوس دارین اختصاص بدین .
    خوب مشکلمون حل شد ! حتی گزینه هایی هم که میگفتین کار میکنه .

حالا اگه حال نمیکنین با زبان انگلیسی ، بعد اینکه صفحات ماژولتون درست شد ، دوباره برین فارسیش کنین . به همین راحتی .

نکته : زبان مربوط به قسمت " نصب شده - بخش کاربردی " رو عوض نکنید ، سایتتون رو چپ چین میکنه ، البته اگه دوباره به فارسی یرگردونین درست میشه و مشکلی نیست .

بدرود .

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)