سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: مشکل با جوملا 3.4

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال
    از ava7777 تشکر می کنم که این راه حل را ارایه کرد. با این راه حل من توانستم تا حد زیادی مشکلم را حل کنم. البته این نکته را اضافه می کنم که چون قالب مدیریت جوملا را hathor گذاشته بودم، اول نتوانستم زبان پیش فرض مدیریت را به انگلیسی برگردانم. ( یکی از مشکلاتی که جوملای 3.4 دارد این است که در قالب مدیریت hathor اجازه تغییر زبان را نمی دهد.) برای حل این مشکل اول قالب مدیریت را به isis تغییر دادم و بعد در این قالب بود که توانستم زبان پیش فرض مدیریت را به انگلیسی تبدیل کنم.
    البته چون بک آپ گرفتن و استفاده از بک آپ را بلد نیستم، همچنین نمی دانم راه مطمئن شدن از اینکه آبدیت کردن مشکلی ایجاد می کند را هم نمی دانم احتمالا در آینده هم دچار مشکل خواهم شد، همانطور که قبل هم در یک آپدیت دچار مشکل شدم. به نظر می رسد که باید سیستم قبل از آپدیت ما را مطمئن کند، چون ما قبل از آپدیت نمی توانیم مطمئن شویم.
    ضمنا من سه تا سایت دارم که مشکل دو سایت با اختلاف 48 ساعت رخ داد (سایت اول تا 24 اول اصلا مشکل نداشت و سایت دوم 72 ساعت بعد از آپدیت دچار مشکل شد.) و یکی از آنها طبق آخرین آزمایش هنوز مشکل ندارد. اینکه چرا این مشکل از ابتدا برای همه سایتها رخ نداد، برای من سوالی است که هنوز برایش جوابی ندارم.
    ضمنا از عزیزان فعال در به روزسازی بسته فارسی درخواست می کنم به کمک ما تازه واردهای کم سواد بیایند و سریعتر بسته فارسی بدون مشکل را ارایه کنند تا ما نجات پیدا کنیم.
    ویرایش توسط مبعث آزاد : 03-04-2015 در ساعت 11:07 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)