-
اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدهیدکه چه کار کردید، راستش خیلی وارد نیستم می ترسم سایتم به کلی خراب بشه. از به روز کردنم هم خیلی پشیمانم.
من الان نه می تونم زبان سایت رو عوض کنم نه می تونم یک مطلب رو بیشتر از یک بار ذخیره کنم ( اگر بیشتر از یکبار ذخیره کنم، تاریخ کلا به هم می ریزه)
الان جوملای شما 3.3 است یا 3.4؟ سوال من اینکه که شما جوملا رو برگردوندید به جوملای قبلی یا همین جدیده (3.4) رو از سایت برداشتید. ضمنا جوملای فارسی رو برداشتید یا انگلیسی رو. ( اگه میشه لینک بذارید)
چه طوری می تونم جوملا رو به ورژن قبلی برگردانم.
من در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دیدم که مشکل از به روز نشدن بسته زبان فارسیه.
هم شما و هم هر کس دیگه که می تونه راهنمایی کنه
ویرایش توسط مبعث آزاد : 03-04-2015 در ساعت 08:15 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-04-2015 08:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
راه حل مشکل اختصاص صفحه به ماژول در 3.4.0
نسخه 3.4.0 ظاهرا یه سری مشکلات با زبان فارسی داره
۱- اگه زبان پیش*فرض قسمت مدیریت، فارسی باشه وقتی یه مطلب رو ادیت کنید تاریخش بهم میریزه (مشابه مشکلی که تو تاریخ کی ۲ بود) اما اگه زبان پیش فرض انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد
۲- بازم اگه زبان پیش فرض قسمت مدیریت، فارسی باشه وقتی یه ماژول رو بازکنید قسمت تخصیص منو یا تنظیمات ویژه نمایش داده نمیشه ولی تو زبان انگلیسی مشکلی نیست
کاربران محترم توجه کنید .
قبل از اقدام به آپدیت، از سازگاری افزونه های نصب شده روی سایت با نسخه 3.4 مطمئن شده تا با مشکل مواجه نشوید .
و حتما قبل از آپدیت ، از سایت فعلی خود بک آپ کامل تهیه کنید تا در صورت لزوم بتوانید به حالت قبل برگردید.
مشکلات احتمالی در بسته های آپدیت بعدی مرتفع میگردد .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از ava7777 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)