-
الزام استفاده از کامپوننت k2 در جوملا نسخه 3 فارسی چیست ؟
سلام
من تازه به جمع شما هنرمندان طراحی وب سایت پیوستم
2تا سوال دارم
ابتدا اینکه چرا باید از کامپوننت K2 استفاده کنیم ؟ مگه جوملا 3 فارسی شده نسخه نهایی نیست و تکمیل نشده نسبت به نسخه 1.5 یا 1.7 ؟
دوم درباره عکس زیر سوال دارم
میشه بفرمایید این اسامی چی هستند و من چطور باید ازشون استفاده کنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2015 12:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
k2 یک افزونه مدیریت محتوا است که مدیریت محتوای جوملا را تکمیل تر می کند و امکان متعددی مانند پیوست فایل ، نظر و غیره را به صورت یکجا اضافه می کند
تصویر زیر در مورد تکنولوژی های استفاده شده در سایت است.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
k2 یک افزونه مدیریت محتوا است که مدیریت محتوای جوملا را تکمیل تر می کند و امکان متعددی مانند پیوست فایل ، نظر و غیره را به صورت یکجا اضافه می کند
تصویر زیر در مورد تکنولوژی های استفاده شده در سایت است.
موفق باشید
دوست عزیز ممنونم
راجع به تصویر زیر بیشتر توضیح میدین ؟
خیلی از سایتها که با جوملا طراحی شدن ، امکانات متفاوتی دارن . چرا ؟ مگه فقط از جوملا استفاده نکردن ؟ گزینه های دیگه برای چیه ؟
سوال بعد در مورد قالب دارم ازتون ، ببخشید هرجا سوال کردم کسی پاسخی نداد بهم
امروز 10 قالب رایگان نسخه 3 جوملا دانلود کردم که در سایت نوشته بود فارسی هم هست ، اما پس از نصب قالب متوجه شدم فقط زبان انگلیسی داره ... در ضمن چیزی که در پیش نمایش نشون میداد با چیزی که من نصب کردم متفاوته !!! از طریق خود مدیریت قالب ها نشد نصب کنم ، مجبور شدم برای دیتابیس بسازم و جداگانه نصب کنم ، ولی همهچیزش پیش فرض بود . میتونین راهنماییم کنین ؟
مثلا همین قالب زیر
من کدام رو باید دانلود کنم و به چه روشی نصب کنم ؟ هیچ اصول ثابت و استانداری براش وجود نداره ، برعکس قالب های انگلیسی که همه چی ثابت و استاندارده
ویرایش توسط pa_av : 03-08-2015 در ساعت 08:05 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)